HeidelBÄR Games igra s kartami Anansi angleška izdaja

HeidelBÄR Games igra s kartami Anansi angleška izdaja

Številka: 100049779110
Partnerska prodaja
Anansi je igra jemanja štihov, ki je bo vesel vsak ljubitelj iger s kartami. Celoten opis
14,95 €
Partner: Pravi Junak

Partnerska zaloga 5+ artikli

15.5. - 16.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049779110

Predstavitev

Pridobi največ sledilcev!

👥 3–5 😊 10+ ⏱ 30min

Leganda pravi, da je Anansi želel postati najpametnejši človek na planetu, Zbiral je zgodbice, dolga leta jih je zbiral, naposled si je le lastil vse pripovedi tega sveta, a se ni počutil nič bolj modrega. Končno mu je kapnilo, modrosti ne dosežeš, če držiš znanje le zase, ampak ga moraš deliti z drugimi, pridobiti istomisleče, ki te bodo bogatili. Zato je cilj Anansija pridobiti največ sledilcev.

V igri so tri barve: kača, leopard in sršen, adut pa se lahko spreminja zelo hitro. Začetni igralec igra barvo po izbiri, ki jo drugi morajo barvati;

  • če nimate karte otvoritvene barve, morate igrati aduta;
  • če nimate niti aduta, lahko igrate katerokoli barvo.

Lahko pa tudi ne igrate karte v štih, ampak vodoravno predse, in s tem pirodbite sledilce, ki pa jih morate še navdušiti (ko jih pridobite niso navdušeni), kajti le navdušeni sledilci se štejejo v končni rezultat. Navdušite jih pa tako, da zmagate štih.

Torej, skrvinost igre se skriva v taktičnem igranju kart. Ko boste na potezi, boste predvsem tehtali, ali naj poskusite zmagati trenutni štih, ali se taktično umakniti in vzeti nekaj (nenavdušenih) sledilcev – toda ta karta s katero „kupite“ sledilce lahko spremeni barvo aduta v naslednji rundi. Skratka, igra je večprastna in idealna za dolge nočne partije. Mimogrede, kot vse HeidelBÄR igre, je tudi Anansi izjemne premium izdelave. Top izdelek!