EP LINE igra Cool Games Pouta, osvobodi se
27,88 €

Zadnji kos!

V tej igri je vaša naloga premagati različne ključavnice, z namenom, da se osvobodite lisic. Upravlja tisti, ki dobi kovanec z najvišjo številko. Igro lahko igrate v različnih različicah in v različnih stopnjah težavnosti.

HASBRO igra Monopoly Junior Electronic Banking - SI-22%
29,20 € 22,60 €

Odprodaja

Dodatni 20 % popust s promo kodo HASBRO20 velja do 2.6.2020 oz. do odprodaje zalog.

Priljubljena igra v novi izvedbi Monopoly Junior Elektronic Banking prinaša otrokom sodobno bančno doživetje. Pri tej igri je denar nadomeščen z enoto elektronskega bančništva in bančnimi karticami. Uporabljajte plačilne kartice za nakup i oddajo nepremičnin v najem ter zbirajte denar. V igri boste našli 4 priljubljene figurice: Little Hazel, Little Scottie, Toy Car in Toy Boat. Premikajte svoje žetone po igralnem planu, kupujte atrakcije, zgradbe pa tudi sladoledno palačo, trgovino z igračami ali skate park. Uživajte in zabavljajte se ob nakupu nepremičnin in nameščanju tabel z napisom »Prodano«. Zmagajte in postanite najbogatejši igralec nove igre Monopoly Junior Electronic Banking!

družabna igra Igroljub Cro-Magnon - Odprta embalaža-21%
26,99 € 21,13 €

Odprta embalaža

Družabna igra Cro-Magnon je odštekana praigra za 3 do 12 praljudi, starejših od 8 let, ki so ljubitelji zabav, smeha in družabnega ugibanja. Sredstva za komuniciranje med igralci so pantomima, modeliranje, prajezik in risanje. Igra traja približno 45 minut. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

HASBRO družabna igra Blowfish Blowup-15%
24,99 € 21,10 €

Odprodaja

Dodatni 20 % popust s promo kodo HASBRO20 velja do 2.6.2020 oz. do odprodaje zalog.

Komu se bo napihnila napihljiva riba? Ta razburljiva otroška igra povezuje zabavo in enostaven način igranja z noro in razburljivo nagrado! Potrudite se, da ne prestrašite te čudne napihljive ribe, ki je v svoje gnezdo nakopičila številne zaklade. Dajte roko v akvarij in poskusite ujeti enega izmed zakladov… vendar pazite! Nihče ne ve kdaj, a riba se lahko nepričakovano napihne in diskvalificira lovečega igralca iz igre. Zmaguje tisti igralec, kateremu se riba napihne kot zadnjemu. Otroci lahko tekmujejo. Lovijo zaklade in za vsak pridobljen zaklad zbirajo točke. Zmaga tisti, ki pridobi največ točk.

HASBRO otroška igra Krokodilji zobozdravnik-19%
24,99 € 20 €

Odprodaja

Dodatni 20 % popust s promo kodo HASBRO20 velja do 2.6.2020 oz. do odprodaje zalog.

Kateri zdravnik je tisti, ki bo uredil ubogemu krokodilu zobe? A pazite, če ga potrkaš na boleč zob, se bo razjezil! Za 2 – 4 igralce.

Plan Toys Magnetičen ribolov-28%
27,40 € 19,70 €

Zadnji kos!

Magnetičen ribolov je igra, kjer otroci s pomočjo Eskima poskušajo lovit ribe okrog ledenika. Ribo ulovite, tako da Eskima postavite k veliki luknji.

Singa Games družabna igra Okvirity-23%
24,99 € 19,20 €

Odprodaja

Singa Games družabna igra Okvirity je primerna za 2 do 4 igralce, starejše od 8. leta starosti. Za zmago potrebujete ostro oko in hitre prste.

HASBRO namizna igra Lačni povodni konj-36%
26,50 € 16,70 €

Odprodaja

Dodatni 20 % popust s promo kodo HASBRO20 velja do 2.6.2020 oz. do odprodaje zalog.

Je vaš nilski konj najbolj gladek? Pridite na obisk k reki kjer živijo še ostali povodni konji. Bo vaš povodni konj najbolje izkoristil 20 žog in zmagal v igri?

Goki logična igra Opeke-23%
21 € 16,10 €

Odprodaja

Naloga je zložiti kose po predlogi s kartic. Ta trd oreh bi bil izjemno enostaven, če bi bil vsak del samostojen element sestavljanke. Zato so mnogi segmenti (deli) sestavljeni iz več elementov. Naš nasvet – Najmlajši igralci začetniki lahko svoje prve podobe sestavljajo glede na barvno stran kartice. Seveda je tako sestavljanje podob mnogo enostavnejše in otroci hitro preidejo na zahtevnejši način te miselne igre in sestavljajo po enobarvnih predlogah.

HASBRO BeyBlade sprožilec Precision Strike Launcher-21%
15,20 € 12 €

Odprodaja

Dodatni 20 % popust s promo kodo HASBRO20 velja do 2.6.2020 oz. do odprodaje zalog.

HASBRO BeyBlade sprožilec Precision Strike Launcher poskrbi za vrhunsko vrtenje vašega BeyBlada in izboljša vaše možnosti za zmago!

Plan Toys drevo ravnotežja-30%
13,30 € 9,30 €

Zadnji kos!

Skušajte postaviti drevo s pomočjo različno dolgih kvadrov in vse to uravnotežite s pticami. Pri postavljanju ali pri polaganju ptic mora drevo ohraniti ravnotežje in se ne podreti.