Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Igroljub družabna igra Catan

Igroljub družabna igra Catan

Številka: 839312
Zabavna igra za spodbujanje taktičnega razmisljanja. Igra je primerna za 3 ali 4 igralce starejše od 10 let. Traja približno 75 minut. Celoten opis
36,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 839312

Predstavitev

Zabava za vso družino

Zamislite si potovanje v čas Krištofa Kolumba, Marca Pola in ostalih neustrašnih pomorščakov – vaše ladje so prispele do obal neznanega otoka Catan. A žal niste sami na otoku, saj so se nanj izkrcali še drugi, zato morate ustanoviti dve naselji, graditi svoje ceste in mesta. Za material in hrano je potrebno izvrševati blagovno menjavo. Da bi zmagali, se je igre potrebno lotiti premišljeno – naselja gradite na pravih krajih in menjajte prave surovine. Ali boste zavladali na otoku?

Zanimivost igre je v večplastnem igralnem mehanizmu taktike, trgovanja, sreče in napetosti. Poleg so priložena odlična navodila v obliki Zvezka z navodili in posebnega slovarčka, ki so osvojila prestižno nagrado Zlato pero mesta Essen. Tudi igra je dobila številne mednarodne nagrade v Nemčiji, Ameriki in mnogih evropskih državah. Igra Catan velja za eno najbolj priljubljenih in zagotovo bo navdušila tudi vas.

Varnostna opozorila

Zabava za vso družino

Tehnične podrobnosti

Primerno za starejše od 10 let
Število igralcev za 3 ali 4 igralce
Čas igre približno 75 minut