Kingdom Hearts 3 (PS4 - novo - EN)

Kingdom Hearts 3 (PS4 - novo - EN)

Številka: 4537220
Partnerska prodaja
Zahvaljujoč moči prijateljstva se bodo Sora, Donald Duck in Goofy združili z novimi in znanimi ikoničnimi liki z univerze Disney-Pixar in se skupaj soočili s težkimi izzivi in temo, ki grozijo, da bodo preplavili njihov svet. Ključni elementi: Disney in Pixar World Adventures – Podajte se na… Celoten opis
Partner: Playbay.cz
19,19 €
Vključno z DDV
11,50 €
-40%

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Playbay.cz

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.

Številka: 4537220

Predstavitev


Zahvaljujoč moči prijateljstva se bodo Sora, Donald Duck in Goofy združili z novimi in znanimi ikoničnimi liki z univerze Disney-Pixar in se skupaj soočili s težkimi izzivi in temo, ki grozijo, da bodo preplavili njihov svet.

Ključni elementi:

  • Disney in Pixar World Adventures – Podajte se na nepozabno pustolovščino po vesolju Disney in Pixar in ju zaščitite pred invazijo Brezsrčnih. Spoznajte številne ikonične junake, kot so tisti iz Toy Story, Monsters Inc., Big Hero 6, Tangled, Hercules in še veliko več!
  • Sprostite moč Keyblades – Skrivnostni in močni Keyblades lahko zdaj prevzamejo več oblik z novimi sposobnostmi, potezami in animacijami. Opremite se z več Keyblades in izvajajte različne kombinacije, da odklenete spektakularne napade!
  • Izkusite čarovnijo – oddajte vizualno impresivne in močne čarobne uroke. Pokličite legendarnega junaka Disney-Pixar in sestavite močno ekipo.