Take 2 NBA 2K22 Standard Edition igra (XBSX)

Take 2 NBA 2K22 Standard Edition igra (XBSX)

Številka: 3042492
Skočite v svet košarke s standardno izdajo NBA 2K22, v kateri se igra nikoli ne konča. Igra je namenjena za igralne konzole Xbox Series X. Celoten opis
74,99 €
Vključno z DDV
70,67 €
Brezplačna dostava
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v trgovini
Trgovine
 
2.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 3042492

Predstavitev

NBA 2K22 (Xbox Series X)


Nova izdaja športne igre NBA 2K22 prinaša številne novosti:

  • Igrajte kot v pravi igri: postavite se v kožo vaših najljubših ekip ter zvezdnikov in zvezdnic NBA in WNBA ter izkusite pristnost profesionalne košarke na najvišjem nivoju. Z najboljšo vizualno prezentacijo v svojem razredu ter igralno umetno inteligenco, posodobljenimi sestavami in ikoničnimi ekipami se igra še nikoli ni zdela tako popolna kot v NBA 2K. Občutite energijo množice, intenzivnost tekmovanja in neskončno zabavo v eni od najbolj vznemirljivih iger v današnjem gamingu.
  • Sledite svojim sanjam: Stopite v čevlje nadobudnega košarkarja v MYCareer in se v Hollywoodskem stilu prebijte do vrha NBA. Spoznajte prijatelje zunaj igrišča in sovražnike na igrišču, saj se vaš vzpon na vrh nenehno spreminja – tudi na podlagi odločitev, ki jih sprejmete sami. Boste svoje ime ustvarili na kolidžu ali svojo igro profesionalno razvijali v ligi NBA G – ali oboje? Ali pa boste svojo igro samozavestno peljali neposredno v NBA? To je popolnoma vaša zgodba.
  • Bodite del velike Hoops skupnosti: Ne glede na to, ali ste v mestu (za PlayStation 5 in Xbox Series X | S) ali v soseščini (za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch in PC), svoje košarkarsko življenje zaživite v največji in najbolj živahni košarkarski skupnosti na svetu. S svojim MyPlayerjem vložite delo, ga predstavite in dominirajte na igriščih. Lahko trenirate v vadbenem centru Gatorade, vzamete najnovejšo opremo na SWAG'S in se skozi vse leto merite v raznolikih dogodkih. Bodite košarkar, kakršen si želite biti, v lastnem košarkarskem središču NBA 2K.
  • Zgradite svojo sanjsko ekipo: Ustvarite najboljši domišljijski seznam današnjih zvezd in nekdanjih legend NBA v MyTeam-u. Supnost MyTeam ponuja izkušnjo zbiranja in tekmovanja preko odkrivanja in pridobivanja vaših najljubših igralniških kart ter intenzivnosti tekmovanja z najboljšimi ekipami. Igrajte, zaslužite, oblikujte in tekmujte skozi izzive, turnirje in še veliko več.
  • Prevzemite nadzor nad vsem: Prevzemite nadzor kot generalni direktor – ali pa kot komisar nadzirajte celotno ligo – v najobsežnejši izkušnji simulacije upravljanja: MyNBA in MyWNBA (MyGM in MyLeague za PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch in PC). Sprejemajte ekipne, kadrovske in druge pomembne odločitve, ki bodo določale uspeh ekipe na poti do nesmrtnih, in eksperimentirajte z novimi pravili, tekmovalnimi formati in drugimi odločitvami, ki bodo oblikovale šport na izjemen način.
  • Doživite najnovejše in največje: V NBA 2K se vedno vrne nekaj novega: najnovejši seznami NBA / WNBA in ocene igralcev, novi izzivi in ​​igralniške karte v MyTeam-u, najbolj sveža oprema in košarkarski dogodki v mestu / soseski in še veliko več. Z vedno večjo vsebino in eno najbolj strastnih skupnosti se košarka v NBA 2K nikoli ne ustavi.
  • Vse je igra: Izkušnja NBA 2K ponuja več kot le košarko; je košarkarska kultura in vse, kar je povezano z njo. Odkrijte najbolj sveže glasbene izvajalce v nenehno razvijajočem se soundtracku 2K Beats. Pokažite se z najnovejšimi trendi ulične in košarkarske mode s svojim MyPlayerjem. Oblikujte svoje superge, uniforme in blagovne znamke za svoje ekipe po meri. V ligi NBA 2K je vse igra.

NBA

Lastnosti

Platforma Xbox Series X
Zvrst športna
Priporočena starost od 3. leta dalje

Video