Activision Call of Duty: Modern Warfare 2 Platinum PS3

Ocena: 4,7 3 ocen Znamka: Activision Naša številka: 669020

Activision Call of Duty: Modern Warfare 2 Platinum PS3

Serija Call of Duty je s svojo igralnostjo, grafično podobo in seveda nepozabno več igralsko izkušnjo postala zaščitni znak zadnje generacije konzol in najbolje prodajana serija v zgodovini videoiger. Celoten opis

13.11
4.7 3

14,99 € Vključno z DDV
13,11 €

Naša številka: 669020

Predstavitev

Opis artikla

Serija** Call of Duty** je s svojo igralnostjo, grafično podobo in seveda nepozabno več igralsko izkušnjo postala zaščitni znak zadnje generacije konzol in najbolje prodajana serija v zgodovini videoiger.

CoD: Modern Warfare 3 namerava nadaljevati njeno dediščino eksplozivnih kampanj v zgodbi, ki bo sledila dogodkom v CoD: Modern Warfare 2 – ruske sile nadaljujejo invazijo na ZDA, bojevanje pa se je razširilo tudi v Evropo, vključno z Anglijo, Francijo in Nemčijo, in druge dele sveta. Besede „predaja“ ni v besednjaku.

V misiji „Black Tuesday“ se boste pridružili Sandmanu in njegovi ekipi Delta v okupiranem New Yorku, kjer se boste morali prebiti skozi vrste ruskih vojakov in zavzeti radijski stolp, misija „Mind the Gap“ pa vas bo popeljala v London, kjer boste poskušali nevtralizirati teroristično grožnjo z uporabo tehnik skrivanja.

Modern Warfare 3 bo razveselila igralce z novim načinom Survival, v katerem se bosta dva igralca na razdeljenem zaslonu ali online pomerila z neskončnim navalom sovražnikov, vsak naslednji val pa bo progresivno zahtevnejši.

V osnovi je podoben načinu World at War Nazi Zombies, le da se sovražniki ne bodo pojavili na vnaprej določenih lokacijah kot zombiji, temveč na taktičnih položajih, ki bodo odvisni od trenutke lokacije igralca.

Če vam za igranje tega načina ne bo uspelo najti nobenega prijatelja, se ga boste lahko lotili tudi sami proti umetni inteligenci, vendar naj bi igra zares blestela v kooperativnem načinu.

Pri Infinity Ward so razkrili tudi, da igra predstavlja novo storitev za člane, imenovano Call of Duty Elite.

Z njeno pomočjo boste lahko spremljali statistike vašega in sovražnikovega bojevanja in se tako kot na Facebooku pridružili različnim skupinam, spoznali nove prijatelje in ustvarili svoje klane.

Storitev bo obogatila več igralsko izkušnjo in ponujala igralcem različne izzive in tekmovanja, ogled ekskluzivnih video posnetkov različnih strategij in podrobne informacije o zemljevidih ter orožjih.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta konzole PS3
Zvrst igre Akcijske
Priporočena starost od 18. leta
Igralne figure ne