Tiny Love super igralna podloga

Ocena: 5 8 ocen Znamka: Tiny Love Naša številka: 500159

Tiny Love super igralna podloga

Atraktivno zasnovana super igralna podloga Tiny Love otorku zagotavlja dolge ure zabave in je primerna od rojstva naprej. Ta izjemno mehka podloga je opremljena z živo pisanimi motivi in funkcijami, ki bodo pritegnile otrokovo pozornost in spodbujale razvoj otroka. Njene dimenzije znašajo 100 × 150 cm. Celoten opis

78.8
5 8

78,80 € vključno z DDV

Naša številka: 500159

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka Tiny Love se osredotoča v izdelavo razvojnih igrač, ki s svojo obliko, funkcionalnostjo in živimi barvami pomagajo pri razvoju otrokovih čutil, koordinacije in razuma.

Tiny Love super igralna podloga je atraktivno zasnovana podloga, ki je vsestransko uporabna in bo poskrbela za dolge ure zabave.

Izdelana je iz mehkega materiala, ki bo malčku zagotavljal udobje in zasnovana z živo pisanimi motivi, ki bodo spodbujali razvoj otrokovega vizualnega zaznavanja. Opremljena je s številnimi zabavnimi elementi, kot so šelestenje, žvenketanje, varno ogledalo, krilna okna in elementi za žvečenje in otroku omogočajo raziskovanje in spoznavanje.

Otrok se na podlogi lahko igra leže na hrbtu ali trebuhu, v starejšem obdobju pa se lahko na podlogi tudi plazi, kar krepi mišice hrbta in vratu otroka.

Podloga je primerna za čiščenje v pralnem stroju pri temperaturi do 30°C, zahvaljujoč priročnim ročajem pa bo izjemno enostavna za prenašanje.

Tehnične podrobnosti:

  • Primerno za otroke: od rojstva dalje
  • Dimenzije podloge: 100 × 150 cm

Varnostna opozorila

Tiny Love: Svet


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Melodija ne
Primerno za Fante
Barva modra