Tiny Love Igralna odeja s trapezom Gymini Brca & Igraj Majhna Kmetija

Tiny Love Igralna odeja s trapezom Gymini Brca & Igraj Majhna Kmetija

Številka: 28769382
Partnerska prodaja
Pisana in mehka igralna odeja Tiny Love s čudovitimi slikami in igračami kmečkih živali ponuja veliko dejavnosti za zabavo vašega otroka, hkrati pa razvija njegove motorične sposobnosti in posamezne čute. Z drsnim sredinskim delom lahko trapez prilagodite starosti otroka, ki se igra na trebuhu itd. Celoten opis
102,53 €
Partner: eoshop

Partnerska zaloga 5 artikli

26.9. - 27.9. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja eoshop

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 28769382

Predstavitev

Pisana in mehka igralna odeja Tiny Love s čudovitimi slikami in igračami kmečkih živali ponuja veliko dejavnosti za zabavo vašega otroka, hkrati pa razvija njegove motorične sposobnosti in posamezne čute. Z drsnim sredinskim delom lahko trapez prilagodite starosti otroka, ki se igra na trebuhu itd. Posamezne igrače lahko uporabljate tudi ločeno zunaj odeje.

Dvostranska glasbena konzola se odziva na otrokovo brcanje z nogami in jo lahko kasneje, ko se igra na trebuhu ali sede, upravlja otrok z rokami. Otrokovo pozornost bodo pritegnili hreščeče in brenčeče igrače, skrita okna, varno ogledalo, šumeči deli in igrače za grizenje zob.

Za dojenčke od rojstva do 3 mesecev lahko dvignete robove odeje in tako ustvarite bolj udobno okolje za svojega otroka. Med 3. in 6. mesecem starosti bo dojenček že uporabljal celotno površino odeje in raziskoval igrače, ki visijo na trapezu na hrbtu, ter dejavnosti na trebuhu neposredno na odeji. Ko otrok začne sam sedeti, preprosto odstranite loke trapeza in še naprej uporabljajte odejo kot prostorno igralno podlogo skupaj z ločenim glasbenim stojalom.

Dimenzije: 109 × 100 cm

Baterije 3×AA / LR6 (1,5 V) niso vključene.

Primerno za otroke od rojstva dalje