Play & Go torba za igrače - WHALE

Play & Go torba za igrače - WHALE

Številka: 100042877091
Partnerska prodaja
Ko dojenček konča, bo spet čistil. Z torbo Play & Go tega ne boste nikoli več rekli. Ne samo, da ga lahko uporabljate kot igralno ploščico, ampak njegova glavna prednost je, da ga je mogoče zlahka zložiti in prenesti kamor koli. Celoten opis
34,95 €
Partner: LALALU

Partnerska zaloga 5+ artikli

20.5. - 21.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042877091

Predstavitev

Ko dojenček konča, bo spet čistil. Z torbo Play & Go tega ne boste nikoli več rekli. Ne samo, da ga lahko uporabljate kot igralno ploščico, ampak njegova glavna prednost je, da ga je mogoče zlahka zložiti in prenesti kamor koli.


Samo povlecite vrvice kot na klasični torbi. Ne glede na to, ali ima vaš otrok zgradbo, avtomobile za igrače, lutke ali živali, bo v to torbo razigrana cela vojska igrač. In da se torba prilega kateri koli otroški sobi, jo imamo v več barvah in velikostih.


LASTNOSTI IZDELKA

Igralna torba Play & Go je odličen spremljevalec vsake otroške sobe, še posebej zaradi svoje praktičnosti in preprostosti. Ko je otrok končan, samo potegnite vrvice in vse igrače so v enem udarcu. Spodnji del vrečke je sestavljen iz igralne blazinice, ki ni le lepa na pogled, ampak tudi dovolj debela, da otroka zaščiti pred hladnimi tlemi. Z vzdrževanjem vreč je prav tako enostavno – operite ga v pralnem stroju pri 30 ºC in spet je kot nov.


PREDNOSTI:


  1. IDEALNO ZA IGRANJE, SKLADIŠČENJE IN PRENOS IGRAČ
  2. PRIMERNO ZA DOJENČKE IN STARŠE OTROKE
  3. OTROK SE NAUČI ČIŠČENJA IGRAČ
  4. LEPO OBLIKOVALNI MOTIVI ZA DEKLE IN FANTJE