Sony PlayStation 4 Pro igralna konzola, 1 TB + igra The Last of Us Part II

Sony PlayStation 4 Pro igralna konzola, 1 TB + igra The Last of Us Part II

Številka: 2656806
Vrhunska igralna konzola Playstation 4 Pro s trdim diskom kapacitete kar 1 TB. V kompletu je priložena igra The Last of Us Part II. Celoten opis
437,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2656806

Predstavitev

IGRA V KOMPLETU

The Last of Us Part II igra (PS4)

Kompletu je priložena akcijska igra The Last of Us Part II.

Pet let po nevarnem potovanju po Združenih državah, v katerih je izbruhnila pandemija, sta se Ellie in Joel končno umirila v mestu Jackson, Wyoming. V rastoči skupnosti preživelih imata umirjeno in stabilno življenje, kljub nenehnim grožnjam, ki jih predstavljajo okuženi in drugi bolj obupani preživeli.

Ko mir prekine nasilen dogodek, začne Ellie neumorno iskati pravico in si želi priti resnici do dna. Ko poskuša izslediti vse odgovorne, se mora soočiti tudi z uničujočimi fizičnimi in čustvenimi posledicami svojih dejanj.

igralna konzola Playstation 4 Slim

PLAYSTATION 4 PRO

Odličen procesor in še večja zmogljivost

PlayStation 4 Pro se osredotoča na igralce in skuša zagotoviti kar najboljšo izkušnjo vsem. Najboljšim razvijalcem iger na svetu omogoča ustvarjalnost in premikanje meja v sistemu, ki je prilagojen njihovim potrebam. 

Vgrajen je 8-jedrni 64 bitni procesor, poimenovan Jaguar, ki je bil izdelan v podjetju AMD. Konzola ponuja tudi 8 GB hitrega GDDR5 spomina. Pro različica poskrbi za hitrejšo in stabilnejšo hitrost sličic. Konzola ponuja še več moči, zato je odzivanje še hitrejše, jasnejše in bolj eksplozivno.

Blu-ray pogon je močno izboljšan saj vrti ploščke pri 6× hitrosti in DVD-je pri 8× hitrosti. PlayStation 4 Slim ponuja tudi 1 TB spomina in tri izhode USB 3.0 za najhitrejši prenos podatkov. Konzola omogoča prikazovanje slike v ločljivosti 4K, kar zagotavlja osupljivo sliko.

Playstation 4 Pro 1 TB

igralna konzola Playstation 4 Pro

Dualshock® 4 brezžični igralni plošček

Kontroler Dualshock® 4 ima boljši, izboljšani analogni gobici, drsno ploščico občutljivo na dotik, identifikacijsko lučko, boljšo odzivnost akcijskih gumbov, ki so prirejeni za igranje prvoosebnih strelskih iger in 3,5 mm jack vtič za priklop vaših slušalk (poslušate lahko zvok iger, filma, ali pa govor soigralcev v ekipnem bojevanju). 

Zaznamuje ga tudi priročni Share gumb, s katerim boste svoje igralske trenutke lahko ovekovečili na družbenih omrežjih kot so Facebook, Twitter, Ushare in Twitch.


PlayStation®4

Igralna konzola Sony PlayStation®4 prinaša neverjetno potovanje v svet iger, z izjemno povezano igralno skupnostjo. PS4 igralcem prinaša izjemno knjižnico poznanih in indie iger.

Playstation 4 Pro 1 TB

Vsebina pakiranja

  • PlayStation 4 Pro igralna konzola (1 TB)
  • 1× DualShock 4 igralni plošček
  • 1× Mono slušalka z mikrofonom za priklop na Dualshock 4 (Squad Chat)
  • 1× napajalni kabel
  • 1× HDMI kabel (2 m)
  • 1× Micro USB
  • The Last of Us Part II igra (priporočena starost od 18. leta)

Tehnične podrobnosti

Procesor (CPE) x86–64 AMD „Jaguar", 8-jedr
Grafični procesor 4.2 TFLOPS, AMD Radeon™
Pomnilnik 8 GB hitrega GDDR5
Kapaciteta trdega diska 1 TB
Hitrost branja ploščkov (optična enota) BD 6×, DVD 8× CAV
Vhodi/izhodi 3× USB 3.0 vhod, 1× AUX vhod za priklop periferije ( PS4 kamera ), 1× HDMI izhod
Povezovanje Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), 5GB IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth® 2.1 (EDR)

Garancija: 1 leto