K´s Kids radovedni čeveljci
31,99 € 31,10 €

Atraktivno zasnovani radovedni čeveljci bodo otroku v veliko pomoč pri učenju zavezovanju, zapenjanju in drugimi funkcijami, ki jih čeveljci ponujajo. Primerno za otroke od 1. leta starosti naprej.

K´s Kids govoreča mehka žoga 2v1
29,99 € 20,20 €

S pomočjo interaktivne govoreče mehke žoge 2v1 se bodo otroci učili štetja in abecede v angleškem jeziku. Glede na stran na katero pade, žoga z govorno funkcijo v angleškem jeziku sporoča znak. Primerno za otroke od 1. leta naprej.

Buddy Toys Super Robot
12,10 €

Robot z interaktivnimi zabavnimi dejavnostmi, premikajočimi očmi, vrtljivim srcem, smešnim robotskim glasom in zvočnimi učinki.

Playgro rožica s sortirnikom kock
12,82 € 12,10 €

Zadnji kos!

Playgro rožica omogoča razvrščanje barvitih kock, s čimer pomaga pri prepoznavanju oblik, učenju barv in krepitvi motoričnih spretnosti, domišljije ter spomina.

Smoby igralna hiša Cotoons Discovery-29%
95,70 € 67,60 €

Zadnji kos!

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.

Yookidoo hiška za igro
97,10 €

Zadnji kos!

Yookidoo hiška za igro ponuja možnost različnih iger in aktivnosti. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.

Yookidoo žvižgajoča račka
34 €

Zadnji kos!

Yookidoo igrača bo poskrbela za neizmerno veselje. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.

Polesie Didaktična hiša - 2
15,91 € 14,50 €

Zadnji kos!

Čudovita barvna hiša s 4 vrati na ključavnice in živali za razvoj fine motorične sposobnosti pri otrocih. Hiša je razdeljena na 4 sobe. Za vsakimi vrati je 1 najemnik, medved, zajček, mačka ali banka. V hiši so luknje v strehi.

Hape Baby otroška proga Džungle
21,32 € 16,60 €

Oživite otroško domišljijo s pomočjo Baby otroško progo Džungle. Postavite žogo na stezo, pritisnite vzvod in pazite, kaj se bo zgodilo. Ali je zazvonilo? Igrača razvija fine motorične sposobnosti in prostorsko domišljijo.

Polesie Didaktična hiša šesterokotnika
12,33 € 11,30 €

Hiša vsebuje 18 logičnih nalog. Otrok mora najti in primerjati 6 oblik kock, ki se ujemajo z luknjami v strehi, 6 oblik majhnih živali, ki se ujemajo z luknjami v vratih in 6 ključi različnih oblik v različne ključavnice. Oblika se lahko upošteva tudi z otrokovimi nalepkami za slike.

Smoby darilni komplet 3v1 Cotoons-27%
26,51 € 19,20 €

Odlična cena

Darilni komplet z motivom Cotoons vsebuje piramido, sestavljeno iz 6 skodelic, košaro za shranjevanje in ladjo s podstavkom Cotoons. Pri otrocih se pričnejo razvijati fine motorične spretnosti.

Fisher-Price Moj prvi vlak Tomas
27,09 € 18,60 €

Čudoviti stroj Tomas z vagoni, od znamke Fisher Price, bo navdušil vsakega malega ljubitelja vlakov. Stroj žvižga po pritisku na dimnik, vagon pa nosi tovor. Igrača je narejena iz visokokakovostne, neškodljive plastike, izvedena v svetlih barvah.

Simba komplet za igro, sestavi piramido
15,80 € 14,10 €

Večfunkcijski komplet za najmanjše, vključuje vstavljeno škatlo, piramido obročev in piramido lončkov. Najmlajšim otrokom ponuja celovito zabavo polno barv. S tem kompletom najmlajši razvijajo domišljijo in fine motorične spretnosti.

Clementoni igrača formula
10,42 € 9,70 €

Prižgite, spustite in si oglejte hiter začetek te rdeče formule. Pritisnite voznikovo glavo in aktivirajte zvočne učinke. Osvetljene luči bodo navdušile vsakega otroka. S to formulo se zabava nikoli ne konča.

K´s Kids avti iz blaga s pogonom, 3 kosi
19,35 € 18,20 €

Mehka dodelana vozila za majhne otroke. Zelo lepa igrača za vse nove voznike. Igrača se razteza in se premika sama. Šasija se lahko odstrani, saj ima velcro pritrdilo. V paketu so trije različni avtomobili.

Smoby želva s kroglicami Cotoons
24,30 €

Cotoons čudovita mala želva. Spustite žogico čez odprtino v oklepu želve in jo opazujte, kako potuje. Žoga drsi navzdol po toboganu vse do želvinega repa. Želva se zaradi koles lahko premika.

Lamps zvočni volan
19,10 € 16,60 €

Plastični zvočni volan ima številne funkcije in je zasnovan za najmlajše otroke. Volanski obroč oddaja hrup in luči. Priložen je tudi telefon. Pri otrocih razvija fino ročno motoriko.

Smoby proga za žogice Cotoons
48,76 € 38,40 €

Proga za žogice z različnimi pregradami in katapultom. Žogice se lahko kotalijo po dveh progah. Prečkajo različne odprtine, stopnice in pregrade. Katapult lahko žogico izstreli iz drevesa s potiskom na gumb.