Trixie pasja igrača Activity Mini Solitaire

Ocena: 4,5 18 ocen Znamka: Trixie Naša številka: 536046

Trixie pasja igrača Activity Mini Solitaire

Enostavna in zabavna pasja igrača Activity Mini Solitaire je namenjena majhnim pasmam psov. K igri z igračo psa spodbudijo priboljški, ki jih vstavite pod stožce. Igrača pa spodbuja miselnost in iznajdljivost psa, za kar je tudi nagrajen. Celoten opis

9.1
4.5 18

9,10 € vključno z DDVRedna cena: 14,60 €, Prihranite 5,50 € (37 %)

Število ocen: 1

Ocena: 5
  • Jaka T., Cerkno

Zelo dobro zaposli psičko, vendar je rahlo preenostavno podreti stolpce.

Predstavitev

Opis artikla

Trixie pasja igrača Activity Mini Solitaire je odlična aktivna igrača za vse pse manjših pasem. Psi poleg fizične aktivnosti potrebujejo tudi psihične zadolžitve, za kar je ta igrača popolna.

Sestavljena je iz osnovne plošče, ki ima odprtine v katere nastavite priboljške. Priloženo je 7 stožcev katere položite preko priboljškov in igra je pripravljena.

Skozi majhne luknjice v stožcih, pes lahko zavoha vsebino in si prizadeva, da bi prišel do nje. Za dobro opravljeno delo je seveda nagrajen z najdenimi priboljški.

Preko igre s pasjo igračo Activity Mini Solitaire, bo pes razvijal miselnost in iznajdljivost, hkrati pa tudi krepil koncentracijo. Posebej primerna je za začetnike v kategoriji miselnih iger.

Opomba: Igračo je potrebno redno čistiti.

Lastnosti:

  • Premer plošče: 20 cm

Trixie: Dog Activity Mini Solitaire


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta igrače Interaktivni
Barva rdeča/črna
Velikost S-M

Alternativni artikli

Trixie pasja igrača Activity Push Away
11,30 €

9,30 €

Aktivna pasja igrača Activity Push Away je odlična igrača za psihično zaposlitev psa. Na osnovni plošči se nahajata dva stožca in dve premični plošči. Naloga psa je najti priboljške, ki se skrivajo pod njimi.


Trixie pasja igrača Activity Gamble Box
11,80 €

10 €

Preprosta in zabavna pasja igrača Activity Gamble Box je popolna igrača za vse pse. Z igračo bodo psi psihično zaposleni, kar izboljšuje intelektualne lastnosti psa.