Lean-toys Otroški DIY set v vrečki, vrtalnik-9847

Lean-toys Otroški DIY set v vrečki, vrtalnik-9847

Številka: 100074525220
Partnerska prodaja
DIY set v vrečki, vrtalni ključ za kladivoKomplet DIY je sestavljen iz velikega števila elementov, ki bodo zagotovo poskrbeli za odlično zabavo za vsakega malčka. Priložnost, da se doma igra posnemanja mojstra, torej očeta ali dedka, se bo malček zagotovo počutil odgovornega. Igranje s preds Celoten opis
30,78 €
Vključno z DDV

Razprodano

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.

Številka: 100074525220

Predstavitev

DIY set v vrečki, vrtalni ključ za kladivo


Komplet DIY je sestavljen iz velikega števila elementov, ki bodo zagotovo poskrbeli za odlično zabavo za vsakega malčka. Priložnost, da se doma igra posnemanja mojstra, torej očeta ali dedka, se bo malček zagotovo počutil odgovornega. Igranje s predstavljenim kompletom bo pozitivno vplivalo na otrokov razvoj – njegovo bistroumnost, logično razmišljanje, ustvarjalnost in ročne spretnosti.


Večnamenski komplet orodja je bil izdelan iz plastike, ki je odgovorna za nizko težo posameznih elementov. Zasnova igrače se nanaša na pravo orodje, ki je kombinirano s preprostimi, nevtralnimi barvami – zahvaljujoč temu se bo otrok počutil kot pravi DIY navdušenec. Velika prednost igrač je dejstvo, da so njihove dimenzije prilagojene otroškim rokam, kar jih bistveno olajša za uporabo.


Torba, v kateri je orodje, ima zunanje žepe za posamezne elemente kompleta, zaradi česar bo vse, kar potrebuje mali mojster, pri roki.


Zahvaljujoč vrečki, v katero so zapakirane, jih boste po končanem delu vedno lahko pospravili na svoje mesto, enostavno pa jih boste prestavljali z mesta na kraj. Torba ima nastavljiv trak, tako da lahko dolžino paščka prilagodite višini vašega otroka. Sveder oddaja zvoke kot pravi, spreminjate lahko smer vrtenja svedra iz vijačenja v odvijanje. Popolnoma profiliran, zaradi česar se prilega vsaki majhni roki.


Komplet je sestavljen iz 27 elementov.


 


Nastavi elemente:


- torba


- baterijski vrtalnik


- videl


- klešče


- ključ


- kotomer


- izvijač


- kladivo


- 3 vaje


- 4 vijaki


- 4 oreščki


- 2 lesa za privijanje vijakov


 


Dimenzije paketa:


30 cm x 26 cm x 11 cm


Dimenzije vrtalnika:


24 cm x 15 cm x 5 cm


Dimenzije torbe:


27 cm x 14 cm x 20 cm


Vrtalnik napajata dve bateriji 1,5V AA. Komplet je namenjen otrokom, starejšim od 3 let. Igrače imajo CE certifikat in ustrezajo standardu EN 71. Komplet je zapakiran v pisano škatlo, zato je primeren kot darilo za vašega otroka.