Mondo Teniški loparji "Unicorn" - Tenis na mivki

Mondo Teniški loparji "Unicorn" - Tenis na mivki

Številka: 100055144760
Partnerska prodaja Novo
Set za tenis na plaži Unicorn italijanskega proizvajalca za deklice od 3. leta starosti je komplet dveh loparjev s premerom 22 cm in žoge. Celoten opis
5,99 €
Vključno z DDV
4,99 €
-16%
Partner: Golds.si

Partnerska zaloga 4 artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055144760

Predstavitev

Tenis na plaži Unicorn z 2 loparjema in žogo

Mondo set za tenis na plaži Unicorn italijanskega proizvajalca za deklice od 3 let je komplet dveh loparjev s premerom 22 cm in žoge. Teniški komplet zagotavlja dolge trenutke zabave v parku, na vrtu ali na plaži, zagotovo pa ga boste uporabili na počitnicah ali potovanju. Žoga se dobro odbije, je dobro vidna in plava po vodi. Loparji za plažni tenis imajo čudovito rožnato barvo in odtis Unicorn. Teniški loparji se dobro prilegajo roki, ne drsijo in so lahki, z njimi je enostavno rokovati.

Tenis na plaži je razmeroma nov šport in je kombinacija tenisa, odbojke na mivki in badmintona. Igra se lahko na igrišču za odbojko na mivki z mrežo, lahko pa tudi brez mreže, kjerkoli v naravi. Uradna pravila igre temeljijo neposredno na tenisu – dva (ali štiri) igralca igrata drug proti drugemu, vsak ima namenski prostor, cilj pa je streljanje z žogo na nasprotnikovo stran igrišča, tako da nima časa da ga odbije. Tenis na plaži se igra v dveh zmagovalnih nizih, točkovanje je kot pri tenisu. Neuradna pravila igre so tisto, v čemer uživate.

Italijansko podjetje Mondo se ukvarja s proizvodnjo kakovostnih igrač iz umetnih snovi, gume in PVC-ja in je uradni proizvajalec številnih licenciranih izdelkov znanih pravljic, serij ali filmov ne le za izdelke v kategoriji otroškega tenisa na mivki. Pri izdelavi igrač Mondo so upoštevana vsa stroga varnostna merila, ki jih določa Evropska unija. Osrečite otroke in se skupaj zabavajte ob tenisu na plaži.