Dog's Love Adult pasji briketi, s puranom, 12 kg
97,80 €

Briketi vsebujejo sveže puranje meso, sladek krompir in brusnice. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, s puranom, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Junior pasji briketi za mladiče, s piščancem, 12 kg
97,80 €

Briketi za mladiče vsebujejo piščančje meso, sladek krompir, sadje in zelenjavo. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Junior pasji briketi za mladiče, s piščancem, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, s puranom, 2 kg
20,40 €

Briketi vsebujejo sveže puranje meso, sladek krompir in brusnice. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, s puranom, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z govedino, 12 kg
97,80 €

Briketi vsebujejo sveže goveje Angus meso, sladek krompir in korenje. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z govedino, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z govedino, 2 kg
20,40 €

Briketi vsebujejo sveže goveje Angus meso, sladek krompir in korenje. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z govedino, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z jagnjetino, 12 kg
97,80 €

Briketi vsebujejo svežo jagnjetino, sladek krompir, krompir in meto. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z jagnjetino, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z jagnjetino, 2 kg
20,40 €

Briketi vsebujejo svežo jagnjetino, sladek krompir, krompir in meto. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z jagnjetino, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z lososom, 12 kg
97,80 €

Briketi vsebujejo svežega lososa, postrv, sladek krompir in šparglje. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z lososom, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z lososom, 2 kg
20,40 €

Briketi vsebujejo svežega lososa, postrv, sladek krompir in šparglje. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z lososom, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Junior pasji briketi za mladiče, s piščancem, 2 kg
20,40 €

Briketi za mladiče vsebujejo piščančje meso, sladek krompir, sadje in zelenjavo. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Junior pasji briketi za mladiče, s piščancem, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 12 kg
97,80 €

Briketi vsebujejo sveže meso race, sladek krompir, brusnice in pomarančo. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 2 kg
20,40 €

Briketi vsebujejo sveže meso race, sladek krompir, brusnice in pomarančo. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.