Royal Canin Labrador Adult pasji briketi za labradorce, za odrasle pse, 12 kg
51,42 € 48,99 €

Zadnji kos!

Briketi za labradorce so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Omega-3 maščobne kisline EPA in DHA ter olje boražine podpirajo funkcijo kožne pregrade Royal Canin Labrador Adult 12 kg je hrana za odrasle pse, ki poskrbi za njihovo splošno zdravje in zdravje oči.

Royal Canin German Shepherd Adult hrana za nemške ovčarje, 11 kg
51,42 € 47,99 €

Briketi za nemške ovčarje so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Ohranjajo ravnovesje črevesne mikroflore in zdravo prebavo zahvaljujoč vlakninam in psiliju. Royal Canin German Shepherd Adult 11 kg je hrana za odrasle pse, katera krepi obrambo.

Royal Canin hrana za Bokserje, 12 kg
51,42 € 47,99 €

Zadnji kos!

Royal Canin Breed Boxer Adult pasja hrana, posebej za bokserje nad 15 mesecev starosti, za mišično maso in zaščito sklepov, optimalno sprejemanje hranil in prebavljanje

Royal Canin briketi za pse Westie Adult, 3 kg
23,19 €

Briketi za pse pasme yorkshire so zasnovani za to pasmo ter jih je enostavno jesti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega kožuščka. Royal Canin Westie Adult (3 kg) je hrana za mladičke, ki zmanjšuje nastanek zobnega kamna.

Briketi za pse glede na pasmo

V kategoriji briketi za pse glede na pasmo boste našli brikete, namenjene psom konkretnih pasem. Izbirate lahko tudi med briketi za pasje mladičke, briketi za odrasle pse in briketi za starejše pse.

V ponudbi imamo prav tako brikete glede na vrsto pasje hrane, na primer brikete za bolj obremenjene pse ali brikete za pse s prekomerno težo.

Pasja hrana je na voljo tudi kot mokra hrana, denimo v obliki konzerv za pse.