Felix Sensations Sauce Surprise hrana za mačke s polenovko v paradižnikovi omaki in sardino v korenčkovi omaki, 10x (4x 100 g)

Ocena: 4,6 18 ocen Znamka: Felix Naša številka: 783091

Felix Sensations Sauce Surprise hrana za mačke s polenovko v paradižnikovi omaki in sardino v korenčkovi omaki, 10x (4x 100 g)

Felix Sensations Sauce Surprise mešanica vrečk s polenovko v paradižnikovi omaki in sardino v okusni korenčkovi omaki 4× 100 g. Celoten opis

16.99
4.6 18

23,90 €
16,99 €
-28%

Naša številka: 783091

Predstavitev

Opis artikla

"Felix Sensations Sauce Surprise je vrsta okusne mačje hrane s finimi koščki mesa ali ribe v omakah z različnimi okusi, ki prinašajo neizmerno veselje vašim mačkam. Ta vrsta mačje hrane kombinira zanimive okuse, kot je na primer receptura s puranom v omaki, s priokusom slanine. Izgledajo, dišijo in so tako okusne, da se vaša mačka ne more upreti. Če imate to srečo in je vaša mačka tako senzacionalna kot Felix, vsak dan presenetite njena čutila z najrazličnejšimi kombinacijami okusov!

Felix Sensations Sauce Surprise so na voljo v široki paleti ribjih in mesnih okusov, kombiniranih z okusnimi omakami, s katerimi lahko razvajate svojo mačko. Hrana je polna zdravih dobrot, z namenom da 100 % zadovolji dnevne potrebe vaše mačke, seveda v primeru, če jo dozirate v skladu z navodili na embalaži.

Odmerek obroka:

  • 3 do 4 vrečke dnevno, najmanj v dveh samostojnih obrokih (porcijah)
  • Obroki so namenjeni odraslim normalno aktivnim mačkam v naravnem okolju. Individualne potrebe se lahko razlikujejo in odmerek krme je zato treba prilagoditi optimalni teži vaše mačke.

Hranite pri sobni temperaturi. Sveža, čista voda mora biti vedno na voljo.

Sestavine:

  • S polenovko v paradižnikovi omaki: meso in stranski živalski proizvodi, beljakovinski izvlečki rastlinskega izvora, ribe in ribji stranski proizvodi (4 % polenovke), stranski proizvodi rastlinskega izvora (paradižnik 4 % v omaki iz paradižnikovega koncentrata), minerali, sladkorji.
  • S sardino v korenčkovi omak: meso in stranski živalski proizvodi, beljakovinski izvlečki rastlinskega izvora, ribe in ribji stranski proizvodi (4 % sardine), stranski proizvodi rastlinskega izvora (korenje 4 % v omaki iz korenčkovega koncentrata), minerali, sladkorji.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Starost živali Od 1 leta
Okus Z morskimi ribami
Teža 3 kg