Akasa Hladilnik AK-786

Ocena: 4 1 ocen Znamka: Akasa Naša številka: 609701

Akasa Hladilnik AK-786

Hladilnik za procesor Akasa AK-786 s 70 milimetrskim tihim ventilatorjem in vgrajenim aluminijastim jedrom. Primeren je za procesorje AMD (za Socket A podnožje). Celoten opis

8
4 1

12,56 €
8 €
-36%

Naša številka: 609701

Predstavitev

Opis artikla

Svetovno znana blagovna znamka **akasa **slovi po izdelkih za preoblikovanja računalnikov, t.i. PC moddingu, ter po zelo učinkovitih hladilnih sistemih za tišanje in boljše hlajenje vedno glasnejših sistemov. Izdelke akasa odlikujejo visoka kakovost, uporaba najnovejše tehnologije in dostopne cene.

Pri današnjih računalniških sistemih sta med najpomembnejšimi dejavniki zagotovo temperatura in glasnost. Najbolj ključna komponenta za doseganje nizkih temperatur pri tihem delovanju je hladilnik procesorja.

Akasa AK-786 je odličen hladilnik za procesorje AMD (Socket A podnožje), opremljen s črnim ventilatorjem. Na hladilniku je prenameščena visoko zmogljiva termalna pasta za prevod toplote med procesorjem in hladilnikom. Hladilnik ima aluminijasto jedro in fino brušena aluminijasta hladilna rebra. Pritrdi se preko 6-ih varnostnih zaponk, ki poskrbijo za večjo stabilnost in boljšo prileganje.

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip hlajenje za procesor