Lanaform Breezy Cube prenosni ohlajevalnik zraka

Lanaform Breezy Cube prenosni ohlajevalnik zraka

Številka: 1429866
Odlična cena
Lanaform Breezy Cube je priročen ohlajevalnik zraka z dometom 2 metrov. Hkrati vam lahko služi tudi kot nočna LED lučka. Deluje na osnovi naravnega izhlapevanja. Indikator vas opozori, kdaj je potrebno polnjenje ali zamenjava filtra. Ima tudi funkcijo časovnika. Celoten opis
49,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v 2 trgovinah
Trgovine
 
22.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1429866

Predstavitev

Lanaform Breezy Cube ohlajevalnik zraka

Ohlajevalnik zraka Lanaform Breezy Cube je namenjen zniževanju temperature do –12.4°C. Domet hlajenja zraka seže do 2 metrov. Idealen je za uporabo v pisarni, spalnici, dnevni sobi ali v kateremkoli drugem prostoru. Pozimi pomaga tudi vzpostaviti primerno stopnjo vlažnosti zraka in odpravlja nevšečnosti, ki se pojavljajo kot posledica suhega zraka. Zahvaljujoč naravni tehnologiji hlajenja z izparevanjem in zelo vpojnemu filtru iz rastlinskih vlaken je okolju prijazen in ne vsebuje škodljivih kemikalij.

Breezy Cube hladi zrak v radiju 2 metrov na osnovi naravnega izhlapevanja: ventilator prši zrak skozi filter, ki je prepojen z vodo. Ta filter obsega več plasti izjemno vpojnih rastlinskih vlaken. Zrak, ohlajen z Breezy Cube, se lahko enostavno modulira z uporabo dveh intenzivnosti in izparilne mreže z nastavljivo smerjo. Upravljanje ohlajevalnika je enostavno – na dotik. Izdelek oddaja tudi LED atmosferska svetloba, ki vam lahko služi kot nočna lučka. Preko prosojnega rezervoarja lahko spremljate nivo vode, indikator pa vam bodo povedal, kdaj je čas za ponovno polnjenje ali zamenjavo filtra Breezy Cube. Aparat deluje izjemno tiho (manj kot 43 dB), zato ne bo motil vašega počitka. Ko ga preklopite v nočni način, se LED lučka izklopi, stopnja hlajenja pa se zmanjša na najnižjo.

Lanaform Breezy Cube ohlajevalnik zraka

Glavne lastnosti

  • Funkcija nočnega načina delovanja
  • Nastavljiva smer hlajenja
  • Naravna tehnologija z izhlapevanjem
  • Filtriranje z uporabo rastlinskih vlaken
  • Indikator nivoja vode
  • Opozorilo o praznem rezervoarju in potrebni zamenjavi filtra
  • Upravljanje na dotik in priročen ročaj za lažje prenašanje

Tehnične podrobnosti

Barva črno-bela
Znižuje temperaturo na -12,4 °C
Št. nastavljivih stopenj hlajenja 2
Svetloba bela LED
Časovnik 2 / 4 h
Moč 7 W
Napetost 5 V
Frekvenca 50 Hz
Glasnost <43 dB
Domet hlajenja 2 m

Garancija: 2 leti