Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Clementoni prvi konjiček 3 v 1 (17255)

Clementoni prvi konjiček 3 v 1 (17255)

Številka: 1430259
Kakovostna interaktivna igrača Prvi konjiček bo vašega otroka spremljala od 12. do 36 meseca starosti oziroma dokler, ne bo dosegel 20 kg. Igrača proizvaja zvočne in svetlobne efekte. Skozi igro vašega otroka spodbuja k učenju številk in živali. Celoten opis
71,01 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1430259

Predstavitev

Clementoni prvi konjiček 3 v 1

Prvi konjiček 3 v 1 je igrača, ki jo bo vaš otrok dolgo uporabljal. Prvi konjiček spremlja otroka pri odraščanju, prvo kot gugalnik in ko je otrok dovolj velik, odstranite spodnjo ploščad in konjička uporabljate kot poganjalčka.

Konjiček oddaja zvočne efekte pravega konja. Poučni center, ki se nahaja na glavi konja, bo otroku pomagal pri odkrivanju črk, števil in imen živali v italijanščini in angleščini.

Interaktivni konjiček prepozna gibanje (guganje in jahanje) in ljubkovanje. Konjiček poje pesmi, govori otroške rime in proizvaja druge zvočne ter svetlobne efekte.

Izdelek je primeren za otroke od 12. do 36. meseca starosti.

Izdelek deluje na baterije.

Konjiček

OPOZORILA

Ni za otroke, starejše od 36 mesecev. Največja teža – 20 kg. Opozorila za uporabo: Priporočamo, da igračo otrok uporablja vedno pod neposrednim nazorom odrasle osebe. Otrok naj se igra na gladkih površinah in priporočamo naj med uporabo igrače nosi zaprto obutev. Če opazite, da je otrok pridobil tehniko guganja na način, da poveča hitrost ali amplitudo nihanja, Clementoni priporoča, da preidete na igro, pri kateri otrok jaha konja in odstranite gugalnik. 

Redno pregledujte igračo, stopnjo obrabe in prisotnost morebitnih poškodb. V primeru poškodbe, igrače ne uporabljajte in jo hranite izven dosega otrok. Igrača omogoča otroku, da se hitro premika ali pa da doseže predmete, ki so bili pred tem nedosegljivi, zato poskrbite za sledeče varnostne ukrepe: Ne dopustite, da se otrok približa odprtim goriščem, segretim aparatom ali kakršnim koli artiklom, ki lahko povzročijo opekline. Držite izven dosega otrok vroče tekočine, električne žice in kakršen koli predmet, ki predstavlja kakršno koli potencialno nevarnost. Bodite pozorni, da preprečite možna trčenja s steklenimi vrati, okni ali pohištvom. Preprečite dostop do stopnic, ovir in neravnih površin. Predno izročite igračo otroku odstranite vse dele embalaže (vrečke, trakove,..), ki niso del igrače, in jih zavrzite ali hranite izven dosega otrok. Preberite te informacije pred uporabo, sledite jim in shranite za prihodnjo uporabo. Barve in detajli vsebine se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. Za varnost vašega otroka: Opozorilo. Otroka nikoli ne puščajte brez nadzora. Baterije mora namestiti odrasla oseba. Baterije morate vstavite pravilno glede na proizvajalčeve oznake za smer polarnosti (+/-). Izrabljene baterije odstranite iz igrače. Pazite, da ne povzročite kratkega stika, da se izognete kratkim stikom, v nobenem primeru ne prijemajte kontaktov znotraj baterijskega prostora. Baterije za polnjenje pred polnjenjem vzemite ven iz igrače. Baterije za polnjenje se morajo polniti pod nadzorom odrasle osebe. Ne polnite baterij, ki niso namenjene polnjenju. Ne uporabljajte različnih tipov baterij, nikoli rabljenih in novih skupaj. Ostala priporočila: Baterije so nevarne, če se jih pogoltne, zato jih shranjujte izven dosega otrok. Odstranite baterije iz igrače, če le ta ni v uporabi dlje časa. Ne poskušajte odpreti baterij. Ne mečite baterij v ogenj. Navodila za odlaganje baterij: Ta simbol pomeni, da morate z izrabljenimi baterijami ravnati v skladu z veljavnimi okoljskimi normativi. Kemični simboli za živo srebro (Hg), kadmij (Cd) in svinec (Pb), ki se nahajajo pod prekrižanim zabojnikom pomenijo, da je v bateriji precejšen delež določene kemijske snovi. Te snovi so zelo škodljive za okolje in za zdravje ljudi. Pravilno odlaganje baterij omogoča njihovo izolacijo in usmerjeno ravnanje s škodljivimi snovmi in omogoča recikliranje osnovnih sestavin ter tako zmanjša negativne vplive na okolje. Če izrabljene baterije odvržete v okolje ali na odlagališča se znatno poveča nevarnost onesnaženja vode. V skladu z EU direktivo 2013/56/EU je prepovedano odlaganje baterij in akumulatorjev kot gospodinjski odpade in je obvezno za uporabnika ločeno zbiranje odpadkov na način, da olajša obravnavo in recikliranje. Kako odlagamo baterije: predno odvržete baterije, jih popolnoma izpraznite tako, da je artikel delujoč, dokler se baterije popolnoma ne izpraznijo. Predno igračo odvržete, odstranite baterije iz igrače.

Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka Clementoni
Serija Baby
Primerno za osebe od 12. do 36. meseca starosti
Nosilnost igrače največ 20 kg
Dimenzije (Š x V x G) 55,5 × 60,5 × 32,5 cm