Sony gramofon PSLX300USB.CEL-39%
179 € 109 €

Odlična cena

Dotični Sony gramofon se ponaša z jermenskim pogonskim sistemom in diamantno iglo. Odlikujeta ga enostavna pretvorba v mp3 prek izhoda USB in dve hitrosti predvajanja 33 1/3 in 45 obr/min.

Audio-Technica AT-LP120XUSB gramofon z USB priključkom
279,95 € 259,99 €

Odlična cena

Gramofon Audio-Technica AT-LP120X se lahko pohvali z vrhunskimi funkcijami. Preko USB kabla ga lahko povežete z računalnikom in posnetke z gramofonskih plošč pretvarjate v digitalne formate. Ponaša se z motorjem z direktnim pogonom, AT-VM95E glavo z dvema gibljivima magnetoma, phono predojačevalnikom in ročico v obliki črke S.

Audio-Technica AT-LP60XUSB gramofon
179,99 € 139,37 €

Audio-Technica AT-LP60XUSB je kakovosten gramofon z motorjem na jermenski pogon, samodejnim predvajanjem in integrirano odjemno glavo z dvema gibljivima magnetoma. Vgrajen ima phono predojačevalnik in omogoča možnost USB povezave z računalnikom, preko katerega lahko zvočne zapise z gramofonskih plošč pretvarjate v sodobne digitalne formate.

Denon gramofon DP-450USB
599 € 399 €

Gramofon Denon DP-400 Hi-Fi se ponaša z avtomatskim senzorjem hitrosti, močno konstrukcijo in elegantnim oblikovanjem.

Audio-Technica AT-LP3 gramofon
249,68 €

Audio-Technica AT-LP3 je kakovosten gramofon s samodejnim predvajanjem in motorjem z jermenskim pogonom. Izdelan je iz antivibracijskih materialov, ki omejujejo odziv nizkih frekvenc in ima vgrajen phono predojačevalnik, ki omogoča povezavo z napravami, ki sicer nimajo namenskega priključka za gramofon.

Hyundai gramafon RTCC 411
345,98 €

Premium retro gramofon Hyundai RTCC 411 z možnostjo predvajanja gramofonskih plošč in predvajanja AM/FM radio postaj. Dodana je optična enota za CD zgoščenke, USB vhod in kasetni pogon.

Denon gramofon DP-400
499 € 329,99 €

Gramofon Denon DP-400 Hi-Fi se ponaša z avtomatskim senzorjem hitrosti, močno konstrukcijo in elegantnim oblikovanjem.

Gramofoni

Imate doma vinilne plošče in jih ne morete predvajati? Nabavite si stilski gramofon v moderni ali retro izvedbi!

V spletni trgovini mimovrste.com ponujamo kakovostne gramofone vseh vrst in oblik, našli boste gramofone s polavtomatskim in avtomatskim predvajanjem, klasične ali Hi-Fi gramofone ter tudi takšne, ki so primerni za DJ-je.

Izbirajte med gramofoni legendarnih znamk, kot so SONY, Audio-Technica, Camry in drugi.