Denon gramofon DP-450USB, bel

Denon gramofon DP-450USB, bel

Številka: 1291200002
Gramofon Denon DP-400 Hi-Fi se ponaša z avtomatskim senzorjem hitrosti, močno konstrukcijo in elegantnim oblikovanjem. Celoten opis
479,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1291200002

Predstavitev

Gramofon DP-450USB

Gramofon Denon DP-450USB Hi-Fi se ponaša z avtomatskim senzorjem hitrosti za natančno reprodukcijo zvoka. Močna konstrukcija in elegantno oblikovanje se brez težav mešata v obstoječo Denon Design Series. S-Shape curved tonearm samodejno dvigne in ustavi ploščo, ko vinil doseže konec predvajanja. Utežena plošča, ki je usmerjena s trakom, podpira 33 1/3 vrt / min, 45 vrtljajev ali 78 vrtljajev na minuto z natančnostjo, ki je zvesta prvotnemu snemanju. Vgrajeni phono izenačevalec ustvarja odprto, okroglo zvočno stopnjo za vaše cenjene albume z natančno in natančno reprodukcijo. Vključuje kartušo MM. Ekskluzivni, odstranljivi pokrov za prah se podvoji kot prikazovalnik. Vstavite USB ključek in posnemite svojo vinilno ploščo.

Strong – Built konstrukcija

Trdna konstrukcija ponuja tako moč kot visoko gostoto, potrebno za reprodukcijo podrobne glasbe brez resonance. Debele stene in utežena plošča zagotavljajo optimalno površino za vašo kolekcijo vinilk, kar zmanjšuje zunanje vibracije. Ustvarite par z DP-450USB in ostalo Denon Design Series za vzdržljiv sistem z visoko ločljivostjo.

Izbirnik hitrosti

Podpira predvajanje pri 33 1/3 vrt / min, 45 vrtljajev in 78 vrtljajev na minuto. Preprosto igrajte svojo celotno vinilsko zbirko in uživajte v njegovi polni širini – tudi vaši cenjeni, letnik 78-ih.

Enostavna postavitev in uporaba

Traja nekaj minut od odprtja škatle do uporabe naprave tako za začetnike kot izkušene vinilske navdušence. Priključite DP-450USB v vaš najljubši ojačevalnik ali sistem, vključno z Denon Design Series, in takoj začnite znova povezovati s svojo zbirko vinilk – zelo enostavno. 

Ekskluzivni, odstranljivi pokrov z dvojnim namenom 

Snemljiv pokrov za prah ima sodoben dizajn, ki zvišuje splošno estetiko DP-450USB, medtem ko odpravlja težave z vibracijami, ki vplivajo na kakovost glasbe, povezane s priloženimi pokrovi. Podvojite namen pokrova kot prikazni podstavek za pokrov albuma, postavite pokrov za prah navzgor na priloženo podlago in ga ponosno pokažite prijateljem in družini.


Garancija: 1 leto