Marumi filter 77 mm DHG ND32

Marumi filter 77 mm DHG ND32

Številka: 815025
Marumi filter 77 mm DHG ND32 je primeren tudi pri visoki občutljivosti oz. pri zelo močni svetlobi. Celoten opis
37,40 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste
Brezplačna dostava

Pri dobavitelju

22.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
24.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 815025

Predstavitev

Ste doživeli da se zaklop sprosti prej, kot ste pričakovali? Morda ob fotografiranju pod preveč močno sončno svetlobo ali pri fotografiranju zelo odbojno površino vode ipd.? Obseg svetlobe se lahko zmanjša z uporabo ND filtra, in lahko nadzirate hitrost zaklopa in vrednost šarenične zaklopke. S tem se poveča učinkovitost v preprečevanju prevelike osvetlitve, ki lahko nastane kot posledica prevelikega izpostavljanja. Poveča se tudi učinkovitost v preprečevanju slabšanja kakovosti digitalnega posnetka, ki lahko nastane ob prevelikem zaslonskem številu.

Tudi začetniki, ki še ne poznajo manjših hitrostih zaklopa ali načinov obvladovanja stopnje odprtosti zaslonke v objektivu, so s pomočjo tega filtra sposobni zajemanja boljših fotografije kot jih sicer.

Marumi filter 77 mm DHG ND32 je izdelan na Japonskem. Zmanjša jakost vpadne svetlobe na 1/32 (5 zaslonk). Na ta način omogoča daljši čas osvetlitve in prepreči presvetlitev posnetka. Filter je primeren tudi pri visoki občutljivosti oz. pri zelo močni svetlobi..

Tehnične podrobnosti:

  • Premer: 77 mm
  • Gostota: 1,5
  • Zmanjša jakost vpadne svetlobe na 1/32 (5 zaslonk ali 3,1 %)

Garancija: 1 leto

Uradna stran izdelka