Ecoiffier sadje in zelenjava, 50 kosov
13,95 € 12,65 €

Maketa hrane, ki je polna vitaminov, zahvaljujoč različnim vrstam sadja in zelenjave V kompletu najdete korenje, jagode, papriko, gobe, grozdje, banane in drugo hrano, brez katere ne more nobena kuhinja ali trgovina.

Ecoiffier štedilnik s kuharskimi pripomočki
14,34 € 13,15 €

Dva predela za kuhanje na štedilniku s kompletom kuhinjskih dodatkov bosta odlično služila majhnim gospodinjam. Priloženi niso le kuharski pripomočki , ampak tudi hrana. V kuhinji ne boste ničesar pogrešali. Tukaj je še lonec s pokrovom, ponev, pekač, dodatki z živili in drugi dodatki.

Plan Toys EKO - zelenjava in deska za rezanje
22,30 € 22,03 €

Komplet 5 vrst zelenjave ne sme manjkati nobeni mali kuharici. Posamezni kosi so opremljeni z velcro trakovi, ki omogočajo, da lahko znova in znova „narežete“ zelenjavo.

Ecoiffier velik odcejevalnik s posodo, 30 cm
11,10 € 9,89 €

Čudovit komplet posode, ki se bo prilegal v vsako otroško kuhinjo. Komplet bo razveselil vse male otroke, ki želijo pripraviti čudovit in okusen obrok za svoje prijatelje. S tem kompletom se bo vaš otrok zelo zabaval.

Plan Toys EKO sadje na rezalni deski
23,23 €

Komplet 5 vrst sadja ne sme manjkati nobeni mali kuharici. Posamezni kosi so opremljeni z velcro trakovi, ki omogočajo, da lahko znova in znova „narežete“ sadja.

Viga lesena rojstnodnevna torta
16,60 €

Novo

Privoščite si rojstnodnevno zabavo s to lepo torto. Rojstni dnevi so lahko veseli vsak dan. Ta dodatna oprema se bo prilegala v vsaki kuhinji majhnih kuharjev.

Viga lesena hrana za rezanje
26,40 €

Novo

Ta hrana bo vsekakor varna za vse otroke. Zahvaljujoč tej igrači se bodo otroci naučili prepoznavati različne vrste hrane in vadili osnove motoričnih sposobnosti. Paket vsebuje 12 vrst hrane, rezalno desko s približno velikostjo 20 × 13 cm in nožem z velikostjo približno 19 cm.

Aparati in posoda za otroško kuhinjo

Že veste, s katerim gospodinjskim aparatom ali setom otroške posode boste presenetili svojega otroka?

V spletni trgovini mimovrste.com lahko izbirate med bogato ponudbo gospodinjskih aparatov in setov posode za otroško kuhinjo!

Dovršene sete posode in aparatov iz plastike ponujata Teddies in Ecoiffier. Kovinske in lesene sete otroške posode proizvaja Woody. Všečne kombinacije materialov boste našli v ponudbi proizvajalca Hape. Izbirate lahko tudi med bogato ponudbo drugih znamk, kot so Smoby, Wader in številne druge.

^ Nazaj na vrh