HomeOgarden organsko gnojilo Organsko dognojevanje, 0,75 l

Znamka: HomeOgarden Naša številka: 856688

HomeOgarden organsko gnojilo Organsko dognojevanje, 0,75 l

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organsko dognojevanje iz leonardita, ki deluje kot naravni stimulator rastlin. Količina 0,75 l. Celoten opis

6.29

6,29 € vključno z DDV

Naša številka: 856688

Predstavitev

Opis artikla

HomeOgarden organsko dognojevanje

HomeOgarden Organsko dognojevanje je 100% organsko gnojilo iz leonardita, idealno za celoletno dognojevanje naravnega organskega vrta in rož. Njegova uporaba rastlinam povečuje dostopnost hranil ter naravno nahrani rastline, s čimer pripomore k povečanju domačega pridelka celo v času hude vročine in suše, ko rastline težje sprejemajo hranila.

Leonardit v gnojilu deluje kot naravni stimulator rastlin in jih nahrani tako, da ga rastline sprejemajo tako skozi koreninski sistem kot skozi listne reže. V pakiranju se nahaja kokosov blok, sadilna vreča in organsko gnojilo.

Ker zemlja odlično zadržuje vlago, je primerna za balkone in terase.

western-digital

Uporaba

Blok organske zemlje je že v sadilni vreči, ki ji le dolijete vodo in substrat bo pripravljen na uporabo. Odpremo embalažo po perforacij, sadilno vrečko privzdignemo in stresemo na kokosov blok. Sadilne vrečke ne izvlečemo iz kartonske embalaže. V sadilno vrečo postopoma dolivamo vodo, pri čemer začnemo s 5 L vode, nato počakamo, da se blok namoči in dodamo še preostalo količino vode, ki znaša približno 15 L. Zemlja bo po 25 minutah pripravljena za uporabo.

Spodnje robove sadilne vrečke na koncu odrežite, da preprečite zadrževanje odvečne vode.

Uporabljamo ga za setev, sajenje in presajanje vseh vrst rastlin, za mešanje s slabšimi zemljami in substrati, pri sajenju različnih rastlin, kot so okrasne rastline, začimbnice in vse vrste vrtnin.

Kdaj uporabljamo: Skozi vse leto pri setvi, sajenju, presajanju.

Količina: 70 L

western-digital

Sestava organske zemlje:

100 % rastlinski, naraven in organski substrat iz vlaken kokosovih palm. Vsebnost vlaken max 5 %. Suha snov min 95 %. N (skupni dušik) 0,09 %, P205 (fosforjev pentaoksid) 0,12 %, K20 (kalijev oksid) 0,15%, CaO (kalcijev oksid) 0,19 %, MgO (magnezijev oksid) 0,17 % v suhi snovi. pH 6–7 – nevtralen. Substrat je posušen in stisnjen pod pritiskom. Substrat ne vsebuje šote.

Sestava dodanega organskega gnojila:

100 % granulirano organsko gnojilo z naravnimi algami. N (skupni dušik) 9 %, P205 (fosforjev pentaoksid) 3 %, K20 (kalijev oksid) 3 %, pH nevtralen 6–7. Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta semen / gnojiva Gnojilo z dolgotrajnim delovan