Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Manta avtoradio RS4505 BT Storm - Odprta embalaža

Manta avtoradio RS4505 BT Storm - Odprta embalaža

Številka: 1325426
Odprta embalaža
Manta avtoradio RS4505 BT Storm ponuja veliko možnosti in enostavno uporabo. Opremljen je z Bluetooth povezavo, številnimi vhodi za dobro povezljivost in daljinskim upravljalnikom za praktično uporabo. Celoten opis
26,01 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1325426

Predstavitev

Enostavna uporaba in vrhunski zvok

Avtoradio je oblikovan in izdelan za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Za popolno udobje pa poskrbita vgrajeni Bluetooth in priložen daljinski upravljalnik. MANTA RS4505 BT STORM se ponaša s 4 × 45W ojačevalcem za vrhunsko kakovost zvoka. Vgrajeni Equalizer bo poskrbel za optimalno nastavitev zvoka. Novost avtoradia MANTA RS4505 BT STORM je tudi izboljšan digitalni radijski sprejemnik, ki ponuja izvrstno kvaliteto zvoka tudi pri oslabljeni radijski frekvenci. Digitalni sprejemnik vam omogoča samodejno iskanje in shranjevanje do 18 radijskih postaj, do katerih lahko hitro dostopate s pomočjo gumba na radijski plošči. Avtoradio ne podpira predvajanja CD-jev in nima CD reže.

Enostavna uporaba in vrhunski zvok

Povezljivost

Za popolno povezljivost avtoradia MANTA RS4505 BT STORM je vgrajen Bluetooth in poleg tega se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj USB ključek ter ga upravljate preko tipk na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Za popolno povezljivost pa skrbi še reža za SD/MMC spominske kartice in predvaja kartice do kapacitete 32 GB. Predvaja WMA in MP3 datoteke.

ISO konektor je obvezni pripomoček, če želimo tovarniški avtoradio zamenjati z novim. Ker avtomobilski izdelovalci konektorjev ne izdelujejo po standardu je potreben ISO vmesnik, ki omogoča enostavno povezavo med novim avtoradiem in električno napeljavo avtomobila. ISO konektor poenostavi montažo novega avtoradia, saj ni potrebno spajkati žic, v primeru menjave avtoradia ali prodaje avtomobila, pa se lahko vmesnik preprosto odstrani in vstavi originalno enoto. Ker deluje po principu Plug&Play je montaža izjemno enostavna in hitra. 

Povezljivost

Tehnične podrobnosti

Izhodna moč 4 × 45W
Podprte oblike datotek MP3, WMA
Bluetooth da, doseg 8–10 m
Vtičnice na sprednji plošči USB / SD / MMC
AUX vhod na sprednji plošči
Zaslon barvni LCD
Velikost 1-DIN
Nazivna napetost 12 V
Daljinski upravljalnik da
Povezava prek vmesnika ISO da
Dodatno samodejno iskanje in shranjevanje do 18 postaj, FM / AM tuning sistem

Garancija: 1 leto