Smoby glasbeni vrtiljak Cotoons 2v1-21%
38,26 € 29,90 €

Zadnji kos!

Glasbeni vrtiljak Cotoons 2 v 1 s tremi sovicami in z zvočnim senzorjem na daljinsko vodenje. Topla barva, ki spreminja svetlobo, na steno prikazuje cvetje in metulje. Zaradi vrtiljaka Cotoons 2 v 1 bo vaš otrok imel sladke sanje!

Fisher-Price vrtiljak 3v1 CHR11
39,99 € 35,99 €

Zadnji kos!

Vrtiljak 3v1 CHR11 deluje motorizirano. Odličen vrtiljak, ki z vrtenjem figuric spodbuja sldenje dojnečkovih oči.

Tiny Love Princess Tales glasbeni vrtiljak
31,28 € 27,70 €

Zadnji kos!

Princess Tales glasbeni vrtiljak Vrtiljak predvaja do 30 minut 5 različnih melodij. Otrokovo pozornost bodo pritegnili tudi vrteči se veseli liki. Vrtiljak se lahko namesti na tri različne načine, na primer na potovalno posteljico, voziček ali avtosedež. Baterija ni priložena v paketu.

Canpol babies glasbeni vrtiljak s projektorjem Zvezde-24%
50,16 € 37,90 €

Zadnji kos!

Glasbeni vrtiljak bo vašemu otroku pomagal zaspati. Primeren je za najmanjše otroke, ki se sami še ne gibljejo. Vrtiljak je opremljen s projektorjem, glasbeno napravo in plišastimi zvezdami. Zaradi številnih funkcij ima pozitiven vpliv na vizualno in slušno koordinacijo otroka. Projektor prikazuje v različnih barvah, razpolaga z 25 melodijami narave in daljinskim upravljanjem.

Tiny Love glasbena skrinjica za igro
32,04 € 28,03 €

Zadnji kos!

Unikatna glasbena skrinjica z glasbo, svetilko in vrtljivim ogrodjem spodbuja otroka k igri v položaju na trebuhu. Glasbeno skrinjico znamke Tiny Love lahko uporabljate tudi brez glasbe in jo namesto postavitve na tla za igro na trebuhu s pomočjo sponke obesite npr. na voziček.

Baby Mix Plišasti vrtiljak nad otroško posteljico - medvedki
18,90 € 16,13 €

Čudovit plišasti vrtiljak nad posteljo z medvedki s klobukom Baby Mix, ki je namenjen otrokom od rojstva. Pomaga razvijati otrokovo vidno in gibalno koordinacijo ter ga pomirja pred spanjem. Barvite barve in prijeten zvok bodo všeč vsakemu malčku.

Taf Toys vrteča igrača z opico Marto
41,93 €

Taf Toys vrteča igrača z opico Marto se sveti, sije in ponuja 8 klasičnih melodij. Otroka pred spanjem spodbudite, da raziskuje svojo okolico. Ustreza v večino zibelk. Primerno je za otroke od rojstva.

Tiny Love glasbena skrinjica s projekcijo
22,60 € 20,19 €

Originalna glasbena skrinjica v obliki kita s projekcijo motiva podmorskega sveta pomaga vašega otroka umiriti in utišati pred spanjem. Glasbena skrinjica znamke Tiny Loce ponuja v celoti 30 minut pomirjujočih melodij in belega šuma.

Clementoni Baby glasbeni vrtiljak (17279)
34,90 € 29,13 €

Clementoni glasbeni vrtiljak se ponaša z melodijo, ki lahko traja do 20 minut, mehkimi igračami, lučko in projekcijo. Primeren je za otroke od 1. meseca starosti. Za delovanje potrebuje baterije.

Fisher-Price vrtiljak, 3v1
49,99 € 44,99 €

Odlična cena

Glasbeni vrtiljak 3 v 1, ki je primerjen za zibelko. Iz vrtiljaka visijo 4 gozdne živali, ki se vrtijo in predvajajo glasbo ter vašega malčka zabavajo pred spanjem. Primerno za otroke vseh starosti.