Woody Boben s trakom
18,48 € 16,40 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Boben s trakom je odlična glasbena igrača, zahvaljujoč kateri se bo otrok spoznal s prvimi ritmi in otroškimi pesmicami. Zahvaljujoč traku za okoli vratu, otroci lahko bobnajo z obema rokama.

Soy Luna elektronski klavir, 50 cm-49%
36,99 € 18,50 €

Zadnji kos!

Elektronski klavir »Soy Luna« je prvi korak do zvezd. Naj vam otrok pripravi nepozaben koncert in se obenem pri tem še neizmerno zabava.

Hape Boben na stojalu
42,68 € 32,10 €

Zadnji kos!

Boben nad katerim bodo navdušeni vsi mali glasbeniki! S tem čudovitim barvnim bobnom bo vsaka pesem popolnoma drugačna. Zasnovano za majhne otroške roke. Igrača podpira otroško fantazijo in občutek za ritem.

Woody glasbeni komplet tamborin/lesene palice
17,55 € 14,70 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

V tem glasbenem kompletu boste našli instrumente iz več skupin. Bobni so predstavljeni s ksilofonom. Ritmična orodja predstavljajo priljubljene marake, ki jih sestavljajo plastična praktična jajca. Tolkalno orodje je v tem setu tamburin. tako imenovani idioponi pa so lesene palice.

Hape Mini glasbeni set
45,77 € 34,90 €

Začnite ustvarjati svojo glasbo z inštrumenti za začetnike! Naučite se igrati ukulele, tamburin, kastanjete in ropotuljice. Potem ni ničesar, kar bi preprečilo, da bi s prijatelji ustvarite svojo glasbeno skupino.

Hape cvetlična kitara
41,21 € 31,10 €

Končno boš lahko postal/a čisto pravi kitarist s to odlično kitaro z dizajnom, ki spominja na leto 1960! Instrument je kombinacija klasične kitare in ukulel – ponaša se z idealno velikostjo za mlajše otroke, ki se želijo naučiti igrati.

Hape Ukulele, moder
32,02 € 24 €

Moder ukulele so sanje vsakega malega glasbenika. Igrača je opremljena s štirimi melodično nastavljivimi strunami. Zmanjšano telo te kitare je idealno za otroške roke.

Simba ksilofon, 27 cm-17%
11,99 € 9,90 €

Zadnji kos!

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.

Hape klavir, rdeč
62,65 € 41,90 €

Glasbeni instrument je posebej izdelan za majhne roke, otroci pa lahko igrajo spektakularne zvoke. Igrača razvija posluh za glasbo in fino motoriko.

Hape otroška kitara, mala modra
29,12 € 22,10 €

Zadnji kos!

Hape majhna otroška kitara v modri barvi. Ima 4 strune in je oblikovana kakor dejanske kitare.

Lamps Glasbena preproga z glasbili
16 € 13,20 €

Igralna glasbena preproga z glasbili. Preproga se na dotik odziva in igra, kot klavir ali druga, kot glasbila. Otroci bodo na preprogi uživali v čudovitih zvokih in veselih barvah.

Teddies komplet bobnov, 4 kosi
8 €

Čudovit komplet za igranje, ki ga bo vesel vsak mali glasbenik. Bobni imajo modern dizajn in razveselijo vsakogar tudi kot darilo. Otroci lahko na zabaven način raziščejo umetniški svet in odkrijejo glasbeni talent v sebi.

Hape Ukulele, rdeč
32,02 € 24 €

Zadnji kos!

Rdeč ukulele so sanje vsakega malega glasbenika. Igrača je opremljena s štirimi melodično nastavljivimi strunami. Zmanjšano telo te kitare je idealno za otroške roke.

Lamps Klavirska preproga
14,50 € 11,90 €

Zadnji kos!

Čudovit otroški klavir oddaja zvoke živali in klavirja, s katerimi se lahko otroci zelo zabavajo. Otroci razvijajo ustvarjalnost in izboljšujejo motorične sposobnosti na zabaven način. Glasbena preproga za tri baterije AA.

Plan Toys Dvojni boben
27,30 €

Zadnji kos!

Dvojni ritmičen boben je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Simba ksilofon, 27 cm - odprta embalaža-8%
11,99 € 11,02 €

Odprta embalaža

Barvni ksilofon z osmimi različno obarvanimi ploščicami je zabavna in izobraževalna igrača – glasbilo. Priloženi sta tudi dve tolkali.

Woody kitara, mala

Woody kitara, mala

Ocena: 3,5
16,99 € 15,90 €

Odlična cena

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Woody klasično oblikovana kitara, namenjena vsem mladim muzikantom, ki želijo razvijati svoj glasbeni talent. Primerna je za otroke od 3. leta naprej.

Plan Toys Ritmičen boben cajon
51,70 €

Ritmičen boben cajon je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Lamps igralna preproga Ples
28,40 € 23,60 €

Poliester glasbena preproga na baterije, ki sveti in igra. Plešite na svojo najljubšo pesem po svojih željah. Otroci bodo na preprogi uživali v čudovitih zvokih in veselih barvah.

Plan Toys Melodični ksilofon
32,50 €

Zaigrajte melodijo na ta čudovit barvni ksilofon! Osem barvnih palic proizvaja glasbene note v skladu z glasbeno lestvico. Imajo držalo za palico pod osnovno ploščo. List z glasbenimi notami je vključen.

Plan Toys otroška ropotulja
15,50 €

Čarobni inštrument, za katerega naj bi rekli, da je služil za odganjanje dežja. Njen zvok, ki spominja na dežne kaplje, je priljubljeno tolkalo v današnji glasbi, kakor tudi ustvarjalec atmosfere, kot so pripovedovanje strašnih zgodb.

Plan Toys Ritmičen boben
31 €

Ritmičen boben je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Unikatoy piano z mikrofonom, 31 tipk (25364)
39,90 € 31,50 €

Novo

Unikatoy otroški piano bele barve ima 31 klaviaturskih tipk, 8 različnih instrumentov, 8 različnih ritmov, 8 vrst zvokov bobnov, 3 različne zvoke živali ter mikrofon. Za delovanje potrebuje 4 baterije tipa AA. Primeren je za otroke od 3. leta starosti.

Unikatoy mikrofon s stojalom (25363)
29,90 € 22 €

Novo

Unikatoy mikrofon s stojalom je igrača črno-rdeče barve, ki za delovanje potrebuje 3 AA baterije. Podpira pametni telefon ali MP3, ima pa tudi svoje demo posnete melodije. Višina mikrofona je nastavljiva.

Unikatoy Reševalno vozilo, zvok, 22 cm (25365)
19,90 € 14,30 €

Novo

Unikatoy reševalno vozilo velikosti 22 cm je igrača, ki ima utripajoče luči in oddaja 4 različne zvoke. Za delovanje potrebuje 3 Ag13 1.5 V baterije. Primerno je za fante od 3. leta starosti.

Teddies velik piano, 61 tipk, z mikrofonom
34,40 € 26,80 €

Uživaj v zabavi s tem otroškim sintesajzerjem z mnogo funkcij. Na 61 tipkah zaigrate mnogo skladb, ki jih lahko poudarite z bobni ali s svojim glasom, saj ima piano tudi mikrofon. Vsak bo cenil tudi stojalo, ki drži note, da ne padejo.

Teddies komplet bobnov, 6 kosov
29,10 €

Čudovit komplet za igranje, ki ga bo vesel vsak mali glasbenik. Bobni imajo modern dizajn in razveselijo vsakogar tudi kot darilo. Otroci lahko na zabaven način raziščejo umetniški svet in odkrijejo glasbeni talent v sebi.

Hape citre
41,58 € 31,40 €

Otroške citre priznanega proizvajalca Hape bodo s svojim zvokom in prijetno melodijo navdušile prav vsakega otroka.

Lamps Komplet bobnov
33,90 € 28,20 €

Set bobnov je primeren za bobnarje začetnike. Otroci lahko na zabaven način raziščejo umetniški svet in odkrijejo glasbeni talent v sebi. Bobni pomagajo pri razvoju motoričnih sposobnosti, predvsem pa se nanašajo na smisel za dojemanje glasbe in ritma.

Woody glasbeni komplet tamborin/boben
17,55 € 14,50 €

V tem glasbenem kompletu boste našli instrumente iz več skupin. Bobni so predstavljeni s ksilofonom. Ritmična orodja predstavljajo priljubljene marake, ki jih sestavljajo plastična praktična jajca. Boben je tako hkrati tudi tamburin. Še eden glasbeni instrument je triangel.

Hape piano
149,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Za prihodnji koncert naj pianisti enostavno obvladajo vseh 30 tipk na tem lesenem klavirju. Glasbeni instrument je posebej izdelan za majhne roke, otroci pa lahko igrajo spektakularne zvoke. Igrača razvija posluh za glasbo in fino motoriko.

Hape piano klavir De Luxe, bel
183 € 138,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pravi otroški 30 ključni elektronski klavir Deluxe Grand Piano bo vaše otroke popeljal v svet glasbe in raziskovanja.

MaDe otroška 4-strunska kitara
20,31 € 17,90 €

Prebudite umetnika v vašem otroku že v zgodnjih letih, zahvaljujoč tej kitari. Zanesljivo se naučite osnov igranja na kitaro in drugih brenkalih. Površina kitare je sestavljena iz impresivne imitacije lesa.

Teddies električni klavir na baterije
77,42 € 71,90 €

Električni klavir je primeren za otroke od 2. leta starosti. Zaradi številnih ritmov in zvokov lahko igrajo tudi bobne ali zvoke oglašanja živali. Klavir je narejen iz visoko kakovostne in zdravju prijazne plastike, ki je odporna na mehanske poškodbe. Ta vrsta instrumenta podpira otroška glasbena občutja, ritem in motorične sposobnosti.

MaDe otroška kitara, lubenica, 54 cm
20,30 € 16,80 €

Otroška kitara v zasnovi lubenice. Zbudi kreativo v sebi že navsezgodaj s to izjemno in nepozabno kitaro. Zanesljivo se nauči osnov igranja na kitaro in na druga brenkala. Izdelano iz plastike.

Lamps Glasbena preproga
8,90 €

Glasbena preproga ima dimenzije cca 73 × 29 cm. Po pritisku na različne instrumente bo preproga začela igrati. Otroci bodo na preprogi uživali v čudovitih zvokih in veselih barvah.

MaDe otroška kitara, kivi, 54 cm
20,30 € 16,80 €

Otroška kitara v zasnovi kivija. Zbudi kreativo v sebi že navsezgodaj s to izjemno in nepozabno kitaro. Zanesljivo se nauči osnov igranja na kitaro in na druga brenkala. Izdelano iz plastike.