Vanish sredstvo za odstranjevanje madežev Oxi Action, za belo perilo, 3 l

Ocena: 4,7 57 ocen Znamka: Vanish Naša številka: 505852

Vanish sredstvo za odstranjevanje madežev Oxi Action, za belo perilo, 3 l

Sredstvo za odstranjevanje madežev Vanish Oxi Action za belo perilo bo poskrbelo za temeljito odstranjevanje tudi najtrdovratnejših madežev. Vključuje belilna sredstva, ki bodo pripomogla k ohranjanju beline vaših belih oblačil. Količina 3 l. Celoten opis

8.7
4.7 57

12,90 €
8,70 €
-32%

Naša številka: 505852

Predstavitev

Opis artikla

Vanish Oxi Action sredstvo za odstranjevanje madežev poskrbi za popolno čistočo, saj odstrani tudi najtrdovratnejše madeže. Zasnovano je za uporabo na belem perilu.

Uporabite ga lahko na velikih, jasno vidnih madežih, ali tistih, ki ste jih pred pranjem spregledali. Vsebuje belilna sredstva, ki pripomorejo pri ohranjanju beline vaših belih oblačil ob vsakem pranju.

Načini uporabe:

  • Pralni stroj

Za odstranjevanje trdovratnih madežev pri običajnem pranju dodajte 100 ml tekočine in operite po običajnem postopku.

  • Namakanje

4 litrom tople vode, s temperaturo do največ 40 °C, dodajte 60 ml tekočine Vanish Oxi Action. Oblačila namakajte do največ 6 ur (samo bela oblačila) ter jih po končanem namakanju operite po običajnem postopku ali temeljito izperite.

  • Čiščenje pred pranjem

Tekočini Vanish Oxi Action nanesite neposredno na madež in pustite delovati do največ 10 minut. Madež nato zdrgnite ter sledite navodilom za pranje tkanine v pralnem stroju.

Opozorilo: Vedno upoštevajte navodila za uporabo na Vanish embalaži. Sredstva za odstranjevanje madežev ne uporabljajte volni, svili ali usnju in ga ne nanašajte na obdelane ali prevlečen površine, kot so kovina, les itd..

Količina: 3 l


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Prostornina 3 l
Teža 3.222 kg
Število kosov v pakiranju 1 Kos
Za barvno perilo da
Za belo perilo da
Za črna oblačila ne
Univerzalni ne
Specializirani detergenti ne