SOULDROP CRYSTALDROP - koncentriran mehčalec, 40 pralnih odmerkov, 1 l

Znamka: SOULDROP Naša številka: 100042877077

Partnerska prodaja

SOULDROP CRYSTALDROP - koncentriran mehčalec, 40 pralnih odmerkov, 1 l

Koncentrirani mehčalec za perilo Souldrops se ponaša s svojo nežnostjo in čistostjo sestave. Zato v tem pripravku ne boste našli parabenov, sulfatov, fosfonatov. Poleg tega mehčalec zaznamujejo antistatične lastnosti in nevtralen pH, kar spodbuja njegovo učinkovitost. Celoten opis

2.19

2,19 € Vključno z DDV

Naša številka: 100042877077

Predstavitev

Opis artikla

Koncentrirani mehčalec za perilo Souldrops se ponaša s svojo nežnostjo in čistostjo sestave. Zato v tem pripravku ne boste našli parabenov, sulfatov, fosfonatov. Poleg tega mehčalec zaznamujejo antistatične lastnosti in nevtralen pH, kar spodbuja njegovo učinkovitost.


Prostornina 1000 ml = 40 pralnih odmerkov


LASTNOSTI IZDELKA

Koncentrirani mehčalec perila Souldrops vsebuje samo razgradljive organske sestavine, ki so tudi neškodljive za zdravje. Zahvaljujoč svoji sestavi učinkovito odstranjuje ostanke detergenta. Izdelek je primeren za ročno izpiranje tkanin in za uporabo v pralnem stroju. V skladu z ekološkim razmišljanjem je tudi embalaža narejena iz recikliranih materialov in 100% naravnega vonja. Za specifično embalažo Raindrop je značilen svež poživljajoč vonj.


Prednosti


  1. ORGANSKA SESTAVA BREZ BARBEN IN UMETNIH BARV
  2. OBČUTLJIVO DO VARNOSTI KOŽE IN ZDRAVJA
  3. ANTISTATIČNE LASTNOSTI IN NEVTRALNA PH
  4. EKOLOŠKA EMBALAŽA


O znamki


Kako prinesti okolju prijazna čistilna sredstva, ki so res učinkovita in cenovno dostopna? Leta 2016 so trije prijatelji in inovatorji iz Madžarske razmišljali prav o tem vprašanju. Poleg učinkovitosti, gospodarnosti in cenovne dostopnosti so kot drugo zahtevo opredelili privlačno embalažo, ki bo narejena iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Njihova vizija se je uresničila leta 2017, ko so skupaj ustvarili blagovno znamko Souldrops. Od takrat se je obseg blagovne znamke razširil na druge trge, tako da lahko imate te učinkovite organske izdelke doma.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Prostornina 1 l
Teža 1 kg
Število kosov v pakiranju 1 Kos
Za barvno perilo da
Za belo perilo da
Za črna oblačila da
Univerzalni da
Število pranj 40
Za občutljivo kožo da
Število odmerkov 40