SOULDROP CLOUDDROP - gel detergent za občutljivo kožo, 3.2 l

SOULDROP CLOUDDROP - gel detergent za občutljivo kožo, 3.2 l

Številka: 100042881029
Partnerska prodaja
Z uporabo detergenta za gel Souldrops bodo vaša oblačila popolnoma čista tudi pri najnižjih temperaturah. Izključno organska sestava in naravni vonji zagotavljajo, da izdelek na noben način ne bo ogrozil vašega zdravja. Celoten opis
12,99 €
Partner: LALALU

Partnerska zaloga 5+ artikli

22.4. - 23.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042881029

Predstavitev

Z uporabo detergenta za gel Souldrops bodo vaša oblačila popolnoma čista tudi pri najnižjih temperaturah. Izključno organska sestava in naravni vonji zagotavljajo, da izdelek na noben način ne bo ogrozil vašega zdravja.


Če vam je mar za ekologijo in hkrati trpite zaradi učinkovitosti čistilnih sredstev, je gelni detergent znamke Souldrops pravi za vas. Zahvaljujoč vsebnosti optimiziranih površinsko aktivnih snovi in ​​posebnih encimov doseže učinkovitost tudi pri temperaturi 20 ° C. Njegova prednost je, da ne boste našli umetnih barvil, sulfatov, parabenov in snovi na splošno, ki bi lahko dražile kožo ali kako drugače škodovale zdravju.


Paket Clouddrop je zasnovan za občutljivo kožo in se lahko uporablja za pranje belih in barvnih oblačil.


Izdelki Souldrops ne vsebujejo fosfonatov, parabenov, sulfatov, umetnih barvil, konzervansov in nerazgradljivih snovi.


Prostornina 3200 ml = 50 odmerkov za pranje


Prednosti


  1. UČINKOVITO TUDI NA NAJNIŽJIH TEMPERATURAH
  2. VSEBUJEJO SAMO ORGANSKE SESTAVINE
  3. BREZ PARABEN, SULFATOV IN UMETNIH BARVIL
  4. Kože ne dražijo, SO ZDRAVO varni


O ZNAMKI

Kako prinesti okolju prijazna čistilna sredstva, ki so res učinkovita in cenovno dostopna? Leta 2016 so trije prijatelji in inovatorji iz Madžarske razmišljali prav o tem vprašanju. Poleg učinkovitosti, gospodarnosti in cenovne dostopnosti so kot drugo zahtevo opredelili privlačno embalažo, ki bo narejena iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Njihova vizija se je uresničila leta 2017, ko so skupaj ustvarili blagovno znamko Souldrops. Od takrat se je obseg blagovne znamke razširil na druge trge, tako da lahko imate te učinkovite organske izdelke doma.