Gillette Series Sensitive pena za britje, 2x250 ml
6,64 € 4,90 €

Pena za britje s hladilnim učinkom, učinkovito hidrira, zaradi česar je brada povsem zmehčana. Ker je pena posebej zasnovana za občutljivo kožo ščiti kožo pred draženjem. Gillette Series Sensitive pena za britje, 2×250 ml vsebuje mentol.

Gillette pena za britje Skinguard, 250 ml
5,01 € 4,49 €

Moška pena za britje je namenjena uporabnikom z občutljivo kožo, ki se ob britju razdraži. Gillette SkinGuard vsebuje aloe vero, zaradi katere britvica gladko potuje po koži in jo hkrati tudi hladi.

Gillette moška pena za britje Classic Sensitive, 200 ml
1,90 €

Moška pena za britje Gillette Classic Sensitive Skin ima nežen vonj in ustvarja bogato, kremasto peno, ki jo zlahka nanese in splakne Zagotavlja vam odlično britje, kot si jo želijo sodobne generacije moških. Prostornina 200 ml.

Gillette Series gel za britje za občutljivo kožo
6,20 € 3,70 €

Moški gel za britje za občutljivo kožo v 200 ml steklenički vsebuje posebno formulo z dodatno aloe vero, ki bo negovala vašo kožo po britju, hkrati pa zagotovila lažje drsenje britvice med britjem.

Nivea gel za britje Sensitive Cooling
4,62 € 4,30 €

Zadnji kos!

Nivea Men Sensitive Cooling gel za britje s formulo brez alkohola vsebuje ekstrakta kamilice in morske trave daje hladilni občutek ter ščiti pred iritacijami kože med britjem.

Gillette gel za britje SatinCare Avocado, 200 ml
5,90 € 4,20 €

Zadnji kos!

Gillette Satin Care Avocado gel za britje razvaja z nepremagljivo aromo Avocado Twist, s svojimi sestavinami pa kožo nežno neguje in varuje med britjem. Količina 200 ml.