Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Saloos olje za prhanje Mojito, 500 ml

Saloos olje za prhanje Mojito, 500 ml

Številka: 667974
Intenzivno vlažilno olje s svežo meto in sočno limeto očisti kožo, ne da bi je pri tem mastilo ali izsušilo. Koža bo neverjetno mehka, volja in prožna. Blagodejno deluje na vse tipe kože. Poživljajoči vonj mete in citrusov odganja utrujenost in vas navdaja z energijo in optimizmom. Celoten opis
18 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 667974

Predstavitev

Saloos olja za prhanje

Olja za kopel Saloos delujejo blagodejno in odstranjujejo umazanijo brez vplivanja na naravni zaščitni sloj kože. Ta ne bo suha ali mastna. Hranilne snovi v oljih prispevajo k obnovi naravnega lipidnega sloja kože, podpirajo njeno regeneracijo in navlaženost. Vonj eteričnih olj vpliva na živčni sistem že med prhanjem. Koža bo po prhanju čista, vlažna, nežna in dišeča.

Olja Saloos so kombinacija hladno stiskanega bio sončničnega in sezamovega olja z dodatkom eteričnih olj. Blagodejno vplivajo na vse tipe kože. V osnovi ne vsebujejo površinsko aktivnih snovi, mineralnih olj iz nafte, sintetičnih konzervansov, dišav in barvil.

Način uporabe: Majhno količino olja nanesite na vlažno kožo. Olje se ne peni, z vodo pa ustvari nežno mlečno emulzijo. Po uporabi kožo splaknite.

Saloos

Mojito

Intenzivno vlažilno olje s svežo meto in sočno limeto očisti kožo, ne da bi je pri tem mastilo ali izsušilo. Koža bo neverjetno mehka, volja in prožna. Blagodejno deluje na vse tipe kože. Poživljajoči vonj mete in citrusov odganja utrujenost in vas navdaja z energijo in optimizmom.

Vsebuje:

  • Hladno stiskana olja: organsko sončnično olje, organsko sezamovo olje
  • Eterična olja: meta, limeta
Saloos

Tehnične podrobnosti:

  • Količina: 500 ml