shumee Garderobna omara z 2 vratoma črna 98x195 cm

shumee Garderobna omara z 2 vratoma črna 98x195 cm

Številka: 100051742059
Partnerska prodaja
Black Red White – je največja poljska pohištvena skupina, proizvajalec in distributer pohištva ter izdelkov za notranjo opremo. Že tri desetletja svojim strankam ponuja široko paleto izdelkov. Black Red White – proizvajalec, ki sanje o popolni notranjosti omogoča na dosegu roke. V družbi BRW se osr Celoten opis
215 €
Brezplačna dostava
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

23.5. - 25.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051742059

Predstavitev

Black Red White – je največja poljska pohištvena skupina, proizvajalec in distributer pohištva ter izdelkov za notranjo opremo. Že tri desetletja svojim strankam ponuja široko paleto izdelkov. Black Red White – proizvajalec, ki sanje o popolni notranjosti omogoča na dosegu roke. V družbi BRW se osredotočamo na odlično oblikovanje in inteligentne rešitve.
Garderobna omara z 2 vratoma

Obrazec preprost in nenavadne barve – kombinacija karakterizacijo zbirko Balin.

 • Ko potrebujete prostor za shranjevanje za večerne obleke in vrhnjih oblačil, preverite Perfect dvoje vrat omaro Balin . Opremljen je z praktično zgornji polici , kot nalašč za tople puloverje in kavbojke, in železniških obešalniki , kjer lahko visijo obleke in plašče.
 • Bodite pozorni na zanosen kombinacije barv v barvnih frontah črni hrast v telesu in obarvanje hrast samostan , ki vas bo navdušila z naravnega lesa potekom vlaken vidna.
 • trdna, krepko strani kabineta so impresivne nastavitev za nemoteno subtilne frontah.
 • Zaradi uporaba dosežkov uporabljenega tečaji z tihe domyku . Mehanizem za javnost spredaj v končni fazi, tako da se zapre brez motenja miru.
 • Modularni zbirka Balin vam daje vse možnosti za ureditev stilsko dnevni sobi svojih sanj.

  Uporabljeni materiali:

  Ohišje: iverne plošče, MDF trakovi, folije

  podokno iverne plošče, folije

  palubi iverne plošče 28 mm zasluge folija, furnir plašč in

  Drugo , tečaji slide-on

  Uporaba izdelka

Pohištvo očistite z mehko krpo ali papirnato brisačo. Ne uporabljajte agresivnih kemikalij in materialov z grobo ali grobo strukturo.

pohištvo za montaža.
Velikost: širina: 98 Višina: 195 Globina: 55 Teža: 65,05