Peak Design Peak Design CL-3 Clutch zapestni pas

Peak Design Peak Design CL-3 Clutch zapestni pas

Številka: 100056153461
Partnerska prodaja
Peak Design Clutch je vodilni zapesni trak podjetja Peak Design. Ima pameten sistem pričvrščevanja z priklopnimi trakci na sistem sidrišča ter je primeren je za DSLR ali brezzrcalni fotoaparat. Celoten opis
38,98 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

6.8. - 7.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100056153461

Predstavitev

Peak Design CL-3 Clutch zapestni pas

prvi fotografski pašček na svetu, ki se ga hitro pripne in prav tako hitro prilagodi. Peak Design Clutch CL-3 vam omogoča dostop do vseh gumbov na DSLR ali mirrorless fotoaparatu, vendar je vseeno izjemno varen. Zunanji material je iz Hypalon-a in mikrovlaken. Za nastavitev dolžine pa služi zaponka iz aluminija. Clutch se varno pritrdi na vaš fotoaparat na 2 točki: pritrditev z zanko na „ušesu“ fotoaparata (preko ojačane zanke Hypalon) in na navoj za pričvrstitev na stativ (preko nizko profilne standardne plošče Arca). Clutch se lahko uporablja skupaj z ostalimi trakovi Peak Design ter Capture Camera Clip (posebej v prodaji).

Nova izvedba se ponaša z V4 verzijo priklopnih trakov (posamezen Anchor konektor drži 90kg!) za lažjo namestitev na praktično vse DSLR in mirrorless fotoaparate. V kompletu dobite tudi tanko ploščico za namestitev na spodnji del fotoaparata. Prav tako je izboljšana sama kvaliteta izdelave.

V kompletu dobite (slika pri izdelku, označeno z rdečo barvo):

1. Clutch trak

2. standard arca ploščica V3

3. 2 kos Anchors (V4 verzija)

4. torbica iz mikrofibre 

5. 4mm imbus ključ