Sissel blazina Gym Mat, 180 x 60 x 1,5 cm, rdeča

Sissel blazina Gym Mat, 180 x 60 x 1,5 cm, rdeča

Številka: 710057
Blazina SISSEL® Gym Mat, 180 × 60 × 1,5 cm bo poskrbela za udobje med kakršnokoli vadbo. Je vsestransko uporabna, saj jo lahko uporabljamo kot pripomoček za wellness, rehabilitacijo, skupinsko vadbo ali individualni trening. Primerna je za vadbo tako doma kot tudi v vadbenem centru. Celoten opis
76,80 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

Dostava na dom ni na voljo

Številka: 710057

Predstavitev

Blazina SISSEL® Gym Mat, 180 × 60 × 1,5 je primerna za širok spekter uporabe, saj jo lahko uporabljamo kot pripomoček za wellness, rehabilitacijo, skupinsko vadbo ali individualni trening. Blazina ima debelejšo vadbeno podlago, ki je primerna za vse vrste športnih aktivnosti, v fitnesu ali za domačo uporabo. Izdelana je iz materiala, ki ne vsebuje škodljivih snovi, brez pftalatov.

Prav tako je higienična, saj je enostavna za čiščenje, izredno odporna proti trganju, saj je izdelana iz čvrste NBR-pene za optimalno odpornost in trajnost v poklicni rabi, ter njena vadbena podlaga je koži prijazna, topla in ne drsi. Robustna blazina se ponaša z valovno strukturo ter zaobljenimi robovi in logotipom proizvajalca SISSEL. Ker se blazina gladko zvije, je enostavnejša za prenašanje.

Tehnične podrobnosti:

  • barva: rdeča
  • dimenzije [cm]: 180 × 60× 1,5
  • brez pftalatov

Garancija: 6 mesecev