AIREX® Blazina Gym Mat profesionalna ATLAS zelena 200 x 120 x 1,5 cm

AIREX® Blazina Gym Mat profesionalna ATLAS zelena 200 x 120 x 1,5 cm

Številka: 100045719273
Partnerska prodaja
Z debelino le približno 1,5 cm je podloga za vadbo enakovredna priljubljenim podlogam za vadbo Corona in Coronella 200. Zahvaljujoč pravokotnemu kroju lahko na tla položite več preprog, tako da ustvarite veliko površino, ki jo lahko uporabite za skupinske vaje. Celoten opis
290 €
262 €
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

17.4. - 19.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100045719273

Predstavitev

Z debelino le približno 1,5 cm je podloga za vadbo enakovredna priljubljenim podlogam za vadbo Corona in Coronella 200. Zahvaljujoč pravokotnemu kroju lahko na tla položite več preprog, tako da ustvarite veliko površino, ki jo lahko uporabite za skupinske vaje.

Blazinica AIREX® je narejena iz neporoznega, nedrsečega, antibakterijskega materiala in zato ne vpija umazanije ali vlage! Ne povzroča opeklin. Primerno za vadbene in bazene. Atlas je ena največjih podložk v naši ponudbi.

Vsaka blazinica AIREX® Atlas je unikat in ustreza Direktivi o medicinskih pripomočkih CE 93/42 EEC. Ima certifikat AGR. Vse preproge AIREX® so nekatere izmed najboljših za resnično zdrav trening.

Glavne prednosti te podloge za vadbo:

 • Izredno robusten, vzdržljiv, dolgotrajen
 • Popoln naravni občutek: izolacijski, mehak in topel
 • Blazinico je enostavno čistiti in vzdrževati, saj vanjo ne more prodreti vlaga ali umazanija
 • Antibakterijska površina zahvaljujoč Sanitized tehnologiji
 • Največja varnost: nedrseča
 • Zasnovan za notranjo in zunanjo uporabo: odporen na vremenske vplive
 • Debelina 15 mm zagotavlja odlično udobje tudi na trdih tleh

Specifikacije:

 • Mere: približno 2000 × 1250 × 15 mm
 • Teža: približno 5.500 g
 • Zelena barva

Kategorija uporabe:

 • Fizioterapija in rehabilitacija
 • Šole, športna društva in združenja

Vsaka blazinica AIREX® Atlas je unikat in ustreza Direktivi o medicinskih pripomočkih CE 93/42 EEC. Ima certifikat AGR. Vse preproge AIREX® so nekatere izmed najboljših za resnično zdrav trening.

Priporočamo:

Pred prvo uporabo si podlogo za vadbo operite z vodo in jo pustite, da se posuši na zraku. Ne postavljajte blazinice na grelnik, vrvico za perilo itd., Saj lahko to povzroči nepovratno potiskanje blazinice. Ne čistite blazinice z topili ali drugimi kemikalijami, da preprečite jedkanje na površini. Blazinico shranite tako, da je natisnjena stran obrnjena navzven, in če je dolgo ne uporabljate, jo shranite na suhem in hladnem. Izogibajte se dolgotrajni neposredni sončni svetlobi.

Podloge za vadbo, ravnotežne blazinice in nosilci AIREX® imajo zaradi uporabljenega materiala in posebne proizvodne tehnologije zelo dolgo življenjsko dobo in dimenzijsko stabilnost. To življenjsko dobo boste znatno podaljšali, če izdelke AIREX® uporabljate brez čevljev.

Ta posebna tehnologija za izdelavo preprog za vadbo s pečenjem vpliva na dimenzije izdelkov AIREX®, ki se lahko razlikujejo za približno ± 5 cm. Ta dimenzijska razlika ne vpliva na pravilno delovanje podloge za vadbo in ni razlog za pritožbo.