AIREX® blazina Fitline 140, antracit

AIREX® blazina Fitline 140, antracit

Številka: 100048045059
Partnerska prodaja
Fitline 140 je po zaslugi nizke cene priljubljena blazina za vadbo doma, skupinske fitnes tečaje z visoko obiskanostjo ali pa tudi za otroške centre in vrtce. Prostorsko je varčna, kljub temu pa nudi dovolj prostora za udobno vadbo. Celoten opis
55 €
49 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

17.5. - 19.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100048045059

Predstavitev

Primerna za vadbo doma ali za skupinske fitnes tečaje.

Fitline 140 je po zaslugi nizke cene priljubljena blazina za vadbo doma, skupinske fitnes tečaje z visoko obiskanostjo ali pa tudi za otroške centre in vrtce. Prostorsko je varčna, kljub temu pa nudi dovolj prostora za udobno vadbo. Skrajno lahka je, praktična, mesto pa najde v katerikoli športni torbi. Z debelino samo ca. 1 cm je malo tanjša kot udobna Coronella ali Corona, kljub temu pa zagotavlja dobre blažilne učinke.

Primerna v manjše prostore, za skupinske ali domače vadbe. Idealna za krepitev, gimnastiko in druge športne aktivnosti.

Blazina AIREX® Fitline je proizvedena iz neporoznega, nedrsečega, antibakterijskega materiala, zato pa ne vpija umazanije ali vlage! Ne povzroča opeklin. Primerna tudi za vadbe v bazenih.

Glavne prednosti vadbene blazine:

  • Trpežna z dolgo življenjsko dobo
  • Popoln naraven občutek: izolacijski, mehek in topel
  • Blazina se enostavno čisti in vzdržuje, saj vanjo ne more prodreti vlaga ali umazanija
  • Površina z antibakterijskim učinkom po zaslugi tehnologije Sanitized
  • Najvišja varnost: nedrseča
  • Namenjena za notranjo in zunanjo uporabo: odporna na vremenske razmere
  • Priročna in enostavno zložljiva

Specifikacija:

Dimenzije: ca. 1400 × 600 × 10 mm

Teža: ca. 1.200 g

Barva: antracit

Kategorija uporabe:

  • Fitnes in trening

Vsaka blazina AIREX® Fitline je enkraten primerek in ustreza direktivi CE 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih. Je nosilec certifikata AGR. Vse blazine AIREX® so ene najboljših za res zdravo vadbo.

Svetujemo:

Pred prvo uporabo vadbeno blazino operite z vodo in jo pustite, da se posuši na zraku. Blazine ne dajajte na radiator, vrv za perilo ipd., v blazini bi lahko nastale dokončne vdolbine Blazine ne čistite s topili ali drugimi kemijskimi sredstvi, da ne pride do jedkanja površine. Blazino hranite zavito s tiskano stranjo navzven, če je dolgoročno ne uporabljate, jo hranite na suhem in hladnem mestu. Preprečite dolgoročno sončno sevanje.

Blazine za vadbo Balance-pad in gredi AIREX® imajo po zaslugi uporabljenega materiala in posebne tehnologije proizvodnje zelo dolgo življenjsko dobo in oblikovno stabilnost. Življenjsko dobo precej podaljšate, če izdelke AIREX® uporabljate brez čevljev.

Posebna tehnologija proizvodnje vadbenih blazin s pečenjem vpliva na dimenzije izdelkov AIREX®, ki se lahko za ca. ± 5 cm razlikujejo.   Dimenzijska razlika ne vpliva na pravilno delovanje vadbene blazine in ni razlog za reklamacijo.