Marumi filter 82 mm DHG ND8

Znamka: Marumi Naša številka: 815040

Marumi filter 82 mm DHG ND8

Marumi filter 82 mm DHG ND8 je primeren tudi pri visoki občutljivosti oz. pri zelo močni svetlobi. Celoten opis

42.4

42,40 € vključno z DDV Redna cena: 59,90 €, Prihranite 17,50 € (29 %)

Naša številka: 815040

Predstavitev

Opis artikla

Ste doživeli da se zaklop sprosti prej, kot ste pričakovali? Morda ob fotografiranju pod preveč močno sončno svetlobo ali pri fotografiranju zelo odbojno površino vode ipd.? Obseg svetlobe se lahko zmanjša z uporabo ND filtra, in lahko nadzirate hitrost zaklopa in vrednost šarenične zaklopke. S tem se poveča učinkovitost v preprečevanju prevelike osvetlitve, ki lahko nastane kot posledica prevelikega izpostavljanja. Poveča se tudi učinkovitost v preprečevanju slabšanja kakovosti digitalnega posnetka, ki lahko nastane ob prevelikem zaslonskem številu.

Tudi začetniki, ki še ne poznajo manjših hitrostih zaklopa ali načinov obvladovanja stopnje odprtosti zaslonke v objektivu, so s pomočjo tega filtra sposobni zajemanja boljših fotografije kot jih sicer.

Marumi filter 82 mm DHG ND8 je izdelan na Japonskem. Zmanjša jakost vpadne svetlobe na 1/8 (3 zaslonke). Na ta način omogoča daljši čas osvetlitve in prepreči presvetlitev posnetka. Filter je primeren tudi pri visoki občutljivosti oz. pri zelo močni svetlobi..

Tehnične podrobnosti:

  • Premer: 82 mm
  • Gostota: 0,9
  • Zmanjša jakost vpadne svetlobe na 1/8 (3 zaslonke ali 12,5 %)

Garancija: 1 leto

Uradna stran izdelka


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta filtra Prehodni
Premer filtra 82 mm