Hoya filter Fusion Protector, 67 mm

Ocena: 5 2 ocen Znamka: Hoya Naša številka: 815209

Hoya filter Fusion Protector, 67 mm

Filter Hoya Fusion Protector ima 9-slojni premaz površine, ki zahteva manj pogosto čiščenje. Premer filtra je 67 mm. Celoten opis

39.9
5 2

47,90 € Vključno z DDV
39,90 €
-16%
Zadnji kos!

Naša številka: 815209

Predstavitev

Opis artikla

Filter Hoya 67 mm Fusion Protector namenjen zahtevnim uporabnikom je antistatičen in vodoodbojen filter odporen na prakse.Kontrast je še posebej opazen pri belini oblakov in modrini neba. Ta zaščitni filter je v celoti digitalno prevlečen z 9-slojnim premazom, kar pomeni, da ta filter ni treba tako pogosto čistiti. Vsakdanji odtisi pa se zelo lahko očistijo.Tudi vzdrževati jih ni treba tako pogosto. Flare in Ghost učinek, ki se pojavljata zaradi odsevov. Poleg tega preprečuje odboje svetlobe s stekla oz. vodne površine.

Hoya inženirji so razvili nov antistatičen premaz, ki deluje kot magnetno polje okoli filtra in s tem odganja prah. Filter je tako idealen za okolja, kjer je prah bolj pogost. Poleg tega je utrjen, antistatičen zgornji sloj vodoodbojen. Madeži se zlahka očistijo in je odporen na praske. Enostavno se očisti tudi, ko se packe ali prstni odtisi pojavijo na površju.

Novi Fusion antistatični profesionalni filtri so narejeni na Japonskem s pomočjo ročno izbranih silikatov, ki so skrbno staljeni in zmešani z namenom doseganja visoko zmogljivega optičnega stekla. Nato je Hoya pri izdelavi z veliko mero previdnosti in natančnosti uporabila izboljšane 9-slojni Super Multi formulo premaza, ki močno zmanjšuje ali odpravlja odseve na površini stekla in se izkaže v hitrosti prenosa svetlobe. Kar pomeni, da filter skoraj nima nobenega vpliva na ravnotežje barv, kontrast in jasnost končno podobo zunaj njenih polarizacijskih učinkov. Tako da vas filter nikakor ne bo motil pri zajemanju fotografije, skoraj ga ne boste opazili.

Filter Fusion ima lahek, dvodelen, aluminijast okvir z zelo nizkim profilom za umeščanje stekla. Nizek profil okvira odpravlja temnjenje pri uporabi na objektivih z zelo širokim koti. Poleg tega je filter zelo enostavno vrteti.

Filter je izdelan na Japonskem.

Tehnične podrobnosti:

  • Tip: zaščitni filter
  • Premer: 67 mm
  • Premaz: 9-slojni
  • Antistatičen premaz odbija prah
  • Izjemno gladko vrtenje filter
  • Odporen na praske – Kaljeno premaz varuje pred vsakodnevno obrabo
  • Odporen na odtise in madeže – ščiti tudi pred madeži črnila, označevalcev itd
  • Vodoodbojna – Vodni se odbije in obriše z lahkoto
  • Profesionalno optično steklo Hoya višjega razreda
  • Dvodelni okvir z zelo nizkimi profili z nitmi sprednjega filtra

Garancija: 1 leto

Video

Video


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta filtra Zaščitni
Premer filtra 67 mm