Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Krups kavni aparat na kapsule Dolce Gusto OBLO KP 110531

Krups kavni aparat na kapsule Dolce Gusto OBLO KP 110531

Številka: 694108
Kavni aparat na kapsule OBLO je namenjen pripravi božanske skodelice NESCAFÉ® napitka. Aparat ima kontrole, ki se upravljajo ročno, zato si boste lahko pripravili napitek točno po vaših željah. Njegova prednost je način varčevanja z energijo. Celoten opis
95,60 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 694108

Predstavitev

Kavni aparat na kapsule Dolce Gusto NESCAFÉ® OBLO KP 110531 priznanega proizvajalca Krups je kompakten aparat, ki je zasnovan v sodobnem dizajnu in je primeren za prav vsako kuhinjo. Aparat se upravlja ročno, zaradi česar vam dopušča pripravo napitka po točno določenih željah. Upravljanje je zelo preprosto, deluje pa zelo hitro in zanesljivo.

Primeren je za pripravo toplih in hladnih napitkov. Za pripravo prave skodelice espresso kave bo poskrbela 15-barska črpalka, ki ima vgrajen termo blok. Aparat ima tudi pladenj za prestrezanje tekočin, ki bo poskrbel za čisto delovno okolje in je prilagodljiv po višini, s čimer vam ponuja 4 položaje za različno velike skodelice.

Ima rdeče/zeleni LED indikator, ki prikazuje stanje aparata (vklopljen/izklopljen), prostornina rezervoarja za vodo pa je 0,8 l.

Na izbiro imate kar 25 okusov kave, čajev in drugih napitkov.

Tehnične podrobnosti:

  • Moč: 1460 W
  • Prostornina zbiralnika za vodo: 0,8 l
  • Tlak črpalke: 15 bar
  • Barva: rdeča

Drugo:

  • Premični pladenj
  • Način varčevanja z energijo

Garancija: 2 leti

tekst