Erotični izdelki

Dobavitelj: Vivantis

  • Dobavitelj
    Vivantis
    ×
-18%
BIOglide Natura l (Obseg 40 ml)
3x

BIOglide Natura l

6,60 €
5,40 €

Naravni mazalni geli BIOglide so visokokakovostna farmacevtska maziva. Zagotavljajo odlično mazanje pri ljubezenskih igrah, so 100% kompatibilni s kondomi in so odlični za uporabo z vsemi vrstami erotičnih igrač, tudi v primeru zelo občutljive sluznice.

Partner: Vivantis
JeJoue Erotična igrača MiMi (Varianta Fuchsia)

JeJoue Erotična igrača MiMi

65,50 €
Zadnji kos!

Spoznajte Mimi – vašo prvo erotično igračo. Mimi je majhna, močna, elegantna in diskretna hkrati. Mimi je kot nalašč za partnerske igre ali igranje s seboj. Mimi vas bo absolutno pridobila že ob prvem stiku z njenim mehkim in nežnim telesom iz 100% medicinskega silikona.

Partner: Vivantis
Tenga Skodelica za globoko grlo

Tenga Skodelica za globoko grlo

8,70 €

Masturbator, napolnjen s finimi dražilnimi čepki in mazalnim gelom, pripravljen za akcijo. Sistem zračne komore znotraj masturbatorja vsakič doseže drugačen negativni pritisk in s tem drugačen občutek delovanja.

Partner: Vivantis
Tenga Jajce masturbatorja za moške Tenga Egg (Odtenek Egg Dance)

Tenga Jajce masturbatorja za moške Tenga Egg

5,70 €

Uživajte v fenomenalnih občutkih prvotno profiliranih Tenga Egg. Jajce ima v notranjosti fino strukturo za optimalno stimulacijo. Popolnoma elastična jajca se prilagodijo poljubni velikosti. Zahvaljujoč dvojnemu obroču na vhodu se popolnoma prilega.

Partner: Vivantis
Fun Factory Smartballs Teneo Duo (Varianta bílá/červená)

Fun Factory Smartballs Teneo Duo

27,50 €

Žametna površina in eleganten dizajn teh vaginalnih kroglic bo navdušil ne le oko, temveč celotno telo. Te vaginalne kroglice (znane kot Venusove kroglice) so namenjene ženskam s spuščeno ali odklonjeno nožnico, pa tudi ženskam, ki želijo obnoviti vaginalne mišice v gibljivost in kondicijo.

Partner: Vivantis
Fun Factory Tiger G5 vibrator (Varianta černá)

Fun Factory Tiger G5 vibrator

108,80 €

Nobena ženska se Tigerju ne more upreti! Zahvaljujoč izrazitemu luskanju in ukrivljenim vrhom, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša G-točka bleščala od blaženosti. Ali hrepenite po divji izkušnji? Z gumbom Turbo boste Tigra oskrbeli z živo energijo, s katero vas bo popeljal do vrha.

Partner: Vivantis