Fun Factory Smartballs Teneo Uno (Varianta bílá/fialová)

Fun Factory Smartballs Teneo Uno (Varianta bílá/fialová)

Številka: 100019852251
Partnerska prodaja
SMARTBALLS Teneo Uno je idealen za ljubitelje majhnih stvari. Te vaginalne kroglice (znane kot Venusove kroglice) so namenjene predvsem začetnikom, ženskam s padljeno ali zvrnjeno nožnico, pa tudi ženskam, ki želijo vaginalnim mišicam povrniti svojo gibčnost in kondicijo. Celoten opis

default
default
21 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga zadnji kos

14.4. - 15.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100019852251

Predstavitev

SMARTBALLS Teneo Uno je idealen za ljubitelje majhnih stvari. Te vaginalne kroglice (znane kot Venusove kroglice) so namenjene predvsem začetnikom, ženskam s padljeno ali zvrnjeno nožnico, pa tudi ženskam, ki želijo vaginalnim mišicam povrniti svojo gibčnost in kondicijo. Vaginalne kroglice so primerne tudi za vadbo medeničnega dna, za rekonvalescenco po nosečnosti (primerno za vadbo) in kot idealno preventivo pred inkontinenco. Pokazalo se je, da redno krepitev vaginalnih mišic izboljša izkušnjo spolnega čina. Enostavna ergonomska oblika in luknja za prste omogočata gladko nanašanje. Inovativna tehnologija zagotavlja tiho in zelo jasno izkušnjo zahvaljujoč hitremu vrtenju notranje kroglice. Ne povzročajo alergijskih reakcij in jih dobro operemo s toplo vodo.

SMARTBALLS Teneo Uno je narejen iz 100% medicinskega silikona in ima žametno gladko površino. Kako uporabljati: Fun Factory Gel se lahko uporablja kot mazivo Toyfluid . Opozorilo: V skladu z Direktivo EU L 144_19 Uradni list Evropskih skupnosti 4.6.1997 DIREKTIVA 97_7_ES EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 20. maja 1997 se erotični pripomočki štejejo za „intimno“ blago, njihova vrnitev in zamenjava pa iz higienskih razlogov ni mogoča.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.