Easytoys Erekcijska črpalka Finger Grip, prozorna

Easytoys Erekcijska črpalka Finger Grip, prozorna

Številka: 100052708019
Partnerska prodaja
Erekcijska črpalka Easy Toys Finger Grip vam bo pomagala do večjega penisa in močnejše erekcije. Povečajte penis in hkrati uživajte v stimulaciji. Na penis in odprtino črpalke nanesite nekaj lubrikanta in namestite črpalko na sramno področje. Celoten opis
19,95 €
Partner: Gtocka

Partnerska zaloga 4 artikli

10.5. - 11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100052708019

Predstavitev

Erekcijska črpalka Easy Toys Finger Grip vam bo pomagala do večjega penisa in močnejše erekcije.

Povečajte penis in hkrati uživajte v stimulaciji. Na penis in odprtino črpalke nanesite nekaj lubrikanta in namestite črpalko na sramno področje. S pritiski na mehanizem ustvarite vakuum v črpalki, vendar pazite, da ne ustvarite prevelikega vakuuma ker lahko pride do poškodb ali modric. Črpalka poskrbi, da kri ostane v vašem penisu, penis nabrekne in erekcija je močnejša in trša. Ko želite prenehati le odprete ventil na vrhu mehanizma in vakuum se sprosti.

PRED PRVO UPORABO:

  • Črpalko očistite s toplo, čisto vodo in milom.
  • Poskrbite, da je vaše sramno področje dobro obrito, kar bo omogočalo dobro tesnjenje in ustvarjanje vakuuma ob pritisku črpalke na telo.
  • Pred uporabo se za nekaj minut sprostite pod toplim tušem ali v kadi, da se moda sprostijo, kar jim omogoča, da ostanejo spuščene in tako preprečite nelagodje.
  • Uporabite samo najmanjšo količino vakuumskega tlaka, ki je potrebna za doseganje erekcije. Prekomerni vakuumski tlak in močnejše črpanje lahko povzroči modrice ali poškodbe penisa.
  • Črpalke ne uporabljajte več kot 15 minut v obdobju 24 ur.