Enovratni prostostoječi hladilniki

Ali iščete izdelke iz kategorije Enovratni prostostoječi hladilniki? Preverite ponudbo na mimovrste=), kjer lahko izbirate med več kot 300.000 artikli, te pa lahko filtrirate po najnižji ceni ali priljubljenosti.

Prikaži več
 • Zanesljiva dostava na področju celotne Slovenije.
 • Izdelke iz kategorije Enovratni prostostoječi hladilniki lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest. * Ne velja za izdelke iz spletne tržnice.
 • Vedno se lahko obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več načinov plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Plačilo ob prevzemu (kartica ali gotovina)
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni, skladno s pogoji poslovanja.

Priporočamo ogled podobnih kategorij: Bela tehnika, Vgradne zamrzovalne omare, Štedilniki, Kombinirani štedilniki in Vgradne zamrzovalne omare.

Liebherr KB 4330 hladilnik, BioFresh

Liebherr KB 4330 hladilnik, BioFresh

1.199 €

Prostostoječi hladilnik Liebherr KB 4330 Comfort se uvršča v energijski razred D. Ponaša se z veliko prostornino, ki znaša 372 l. V notranjosti hladilnika se nahajajo 6 polic, predali BioFresh za podaljšanje svežine sadja in zelenjave ter varčna LED osvetlitev.

Dostava Mimovrste
Liebherr SKBes 4380 hladilnik, BioFresh

Liebherr SKBes 4380 hladilnik, BioFresh

1.900 €

Prostostoječi hladilnik Liebherr SKBes 4380 PremiumPlus se uvršča v energijski razred D. Ponaša se z veliko prostornino, ki znaša 372 l. V notranjosti hladilnika se nahajajo predali BioFresh Plus z nastavljivo temperaturo, varčna LED osvetlitev ter sistem PowerCooling za hitro hlajenje in enakomerno kroženje zraka.

Dostava Mimovrste
Liebherr SKBes 4370 hladilnik, BioFresh

Liebherr SKBes 4370 hladilnik, BioFresh

1.750 €

Prostostoječi hladilnik Liebherr SKBes 4370 Premium se uvršča v energijski razred D. Ponaša se z veliko prostornino, ki znaša 372 l. V notranjosti hladilnika se nahajajo predali BioFresh za podaljševanje svežine sadja in zelenjave, varčna LED osvetlitev ter sistem PowerCooling za hitro hlajenje in enakomerno kroženje zraka.

Dostava Mimovrste
Liebherr KBef 4330 hladilnik, BioFresh

Liebherr KBef 4330 hladilnik, BioFresh

1.199 €

Prostostoječi hladilnik Liebherr KBef 4330 Comfort se uvršča v energijski razred D. Ponaša se z veliko prostornino 372 l. Opremljen je s 6 policami, predali BioFresh za podaljšanje svežine sadja in zelenjave ter z varčno LED osvetlitvijo.

Dostava Mimovrste