VOX electronics KS 1530 F podpultni hladilnik

VOX electronics KS 1530 F podpultni hladilnik

Številka: 3015924
Prostostoječi podpultni hladilnik VOX KS 1530 F je zaradi svoje kompaktne velikosti idealen za manjše prostore. Prostornina hladilnika znaša 135 litrov, njegova notranjost pa je opremljena s tremi policami, predalom za sadje in zelenjavo in tremi odlagalnimi površinami na vratih. Uvršča se v energijski razred F. Celoten opis
189,99 €
Vključno z DDV
166,36 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 3015924

Predstavitev

VOX Electronics kombinirani hladilnik KS 1530 F

Prostostoječi podpultni hladilnik VOX KS 1530 F je zaradi svoje kompaktne velikosti idealen za manjše prostore. Prostornina hladilnika znaša 135 litrov, njegova notranjost pa je opremljena s tremi policami, predalom za sadje in zelenjavo in tremi odlagalnimi površinami na vratih. Na leto porabi 114 kWh, kar ga uvršča v energijski razred F

Hladilnik se ponaša tudi z varčno LED osvetlitvijo ter protibakterijsko zaščito, ki podaljšuje svežino hrane in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.

Veliki gospodinjski aparati

Glavne lastnosti

  • Tiho obratovanje – Zahvaljujoč sodobni tehnologiji VOX hladilniki obratujejo praktično neslišno. Tako so tihi da jih lahko v kolikor želite, postavite tudi v spalnico.
  • Protibakteriska zaščita – Ne glede na količino in raznovrstnost živil v hladilniku boste vedno dobili le prijeten vonj in svežino. Posebni materiali onemogočajo nastajanje slojev bakterij, s čimer se zagotavlja svežina in odpravlja vzrok neprijetnih vonjav.
  • Notranja LED osvetlitev ​​​​​​- Učinkovita LED osvetlitev ima daljšo življensko dobo od navadnih žarnic, varčuje energijo in zagotavlja enoenakomerno in jasno osvetlitev za boljši pregled vsebine aparata.

Tehnične podrobnosti

Vrsta prostostoječi podpultni hladilnik
Energijski razred F
Prostornina hladilnika 135 l
Prostornina zamrzovalnika 0 l
Notranjost hladilnika 3 steklene police, 1 predal, 3 police na vratih
Vrsta upravljanja mehansko
Sistem hlajenja statični
Zaslon ne
Osvetlitev LED
Obrnljivi tečaji vrat da
Protibakterijska zaščita da
Klimatski razred SN-T
Plin R600a
Nivo hrupa 41 dB
Poraba energije 114 kWh/leto
Dimenzija naprave (V x Š x G) 838 × 540 × 595 mm
Dimenzije embalirane naprave (V x Š x G) 883 × 578 × 632 mm
Neto teža 27,5 kg
Bruto teža 30 kg
Barva bela

Garancija: 5 let