Liebherr KBbs 4370 hladilnik, BioFresh

Liebherr KBbs 4370 hladilnik, BioFresh

Številka: 2928621
Prostostoječi hladilnik Liebherr KBbs 4370 Premium se uvršča v energijski razred C. Ponaša se z veliko prostornino, ki znaša 373 l. Opremljen je s 6 policami, predali BioFresh za podaljšanje svežine sadja in zelenjave ter z varčno LED osvetlitvijo zadnje stene. Celoten opis
1.499 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2928621

Predstavitev

Liebherr KBbs 4370 Premium hladilnik


Prostostoječi hladilnik Liebherr KBbs 4370 Premium se uvršča v energijski razred C. Ponaša se z veliko prostornino, ki znaša 373 l. Opremljen je s 6 policami, predali BioFresh za podaljšanje svežine sadja in zelenjave ter z varčno LED osvetlitvijo zadnje stene.

Liebherr

Ključne lastnosti

BluPerformance

Več prostornine v notranjosti za živila, ekonomično in energijsko učinkovito delovanje, tiha in priročna uporaba z odličnim dizajnom: Aparati BluPerformance podjetja Liebherr so postavili nove poudarke in standarde na področju hlajenja in zamrzovanja.

BioFresh

BioFresh zagotavlja popolno klimo za izjemno dolgo svežino. Pri temperaturi malo nad 0 °C in idealni zračni vlagi sadje in zelenjava, meso, ribe in mlečni izdelki ohranjajo zdrave vitamine..

2,4-palčni zaslon na dotik

Zunanji 2,4-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in visokim kontrastom je nameščen za vrati in omogoča intuitivno nastavitev temperature.

GlassLine

Odlagalne površine GlassLine iz varnostnega stekla so za individualno shranjevanje nastavljive po višini. Odporne so proti lomljenju, praskam in enostavne za čiščenje. Z deljivo in navzdol premično odlagalno površino hitro in enostavno ustvarite prostor za visoke posode.

Ročaj z vgrajeno mehaniko za odpiranje

Trdni ročaji z integriranim mehanizmom odpiranja žlahtnega in kakovostnega videza omogočajo udobno in enostavno odpiranje vrat.

LED osvetlitev zadnje stene

LED osvetlitev zadnje stene je vgrajena v zadnji del vodoravne predelne plošče. Energijsko učinkovite, okolju prijazne LED luči, ki ne zahtevajo vzdrževanja, omogočajo optimalno osvetlitev zadnjega hladilnega dela od spodaj navzgor in tako zagotavljajo homogen in kvaliteten koncept razsvetljave.

Ostalo

  • PowerCooling: Zmogljiv sistem PowerCooling zagotavlja hitro hlajenje sveže shranjenega blaga in enakomerno temperaturo hlajenja v celotni notranjosti. V ventilator integriran filter z aktivnim ogljem čisti obtočni zrak in veže neprijetne vonjave. Funkcija opomnika na krmilniku prikazuje, kdaj morate zamenjati filter.
  • SuperCool: Za hitro ohlajanje sveže shranjenih živil funkcija SuperCool zagotavlja večje hladne rezerve. Preklop iz +2 °C v hladilnem delu na prvotno temperaturo je upravljan glede na čas ali količino in tako pomaga prihraniti električno energijo.
  • SmartDevice: Pri aparatih Liebherr z napisom »SmartDevice« omogoča naprava SmartDeviceBox upravljanje aparatov in uporabo drugih storitev prek računalnikov in mobilnih naprav. SmartDeviceBox naročite kot dodatno opremo. SmartDeviceBox je že vgrajen v nekatere aparate, kar lahko prepoznate po črki »i« v imenu naprave – na primer »KBi 4350«.
  • Vratno tesnilo: Zamenljivo vratno tesnilo podpira varno shranjevanje živil. Optično zasnovano tako, da ustreza ustrezni barvi vrat ali ohišja, ga je mogoče enostavno vstaviti, očistiti ali zamenjati in tako omogoča popolno higieno.
  • SmartSteel: SmartSteel znatno zmanjša vidljivost prstnih odtisov. S prevleko nerjavnega jekla so površine SmartSteel še posebej enostavne za čiščenje in veliko manj občutljive na praske.
  • Prilagodljiva polica za steklenice: Praktična podrobnostih opreme je prilagodljiva polica za steklenice. Integrirana steklena plošča se glede na navade uporabe uporablja za shranjevanje skodelic ali skled.
  • SoftSystem: SoftSystem, ki je integriran v vrata ublaži gibanje vrat ob zapiranju in zagotavlja posebej mehko zapiranje, tudi ko so notranja vrata popolnoma naložena.

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika prostostoječi
Zamrzovalni predel ne
Energijski razred C
Prostornina skupaj: 373 l
zamrzovalnik: 0 l
hladilnik: 373 l
Poraba energije 107 kWh / leto
Klimatski razred SN-T
No Frost ne
Glasnost 36 dB
Dimenzije (V x Š x G) 185 × 60,0 × 66,5 cm
Dimenzije z embalažo (V x Š x G) 1.927,0 × 615,0 × 751,0 mm
Nadzor 2,4" barvni TFT-zaslon na dotik z digitalnim prikazom temperature
Alarm za odprta vrata / povišano temperaturo optični + zvočni
0 ° predelek BioFresh
Otroška ključavnica da
Ostalo LED osvetlitev, SuperCool, samodejno odtajanje, hlajenje s krožečim zrakom, HolidayMode, SoftSystem, možna uporaba kot SmartDevice (SmartDeviceBox dobavljiv kot dodatna oprema)
Čas shranjevanja med prekinitvami napajanja /
Skupna zmogljivost zamrzovanja /
Število predalov za zamrzovanje /
Število odlagalnih površin 6, od tega 5 z nastavljivo višino
Barva črno jeklo

Garancija: 2 leti