Philips Avent elektronska varuška SCD 570/00

Ocena: 5 88 ocen Znamka: Philips Avent Naša številka: 572781

Brezplačna dostava

Philips Avent elektronska varuška SCD 570/00

Elektronska varuška z nočno lučko in možnostjo predvajanja 5 nežnih melodij za uspavanje se ponaša s 330 m dometa na prostem in 50 m dometa v zaprtih prostorih. Celoten opis

142.3
5 88

142,30 € vključno z DDV

Naša številka: 572781

Predstavitev

Opis artikla

Philips Avent elektronska varuška SCD 570/00 tudi omogoča brezskrben počitek, medtem ko malčki spijo v svojih sobicah.

Varuško odlikuje zanesljiva povezava s kristalno jasnim zvokom in 5 LED indikatorji, ki obveščajo o stopnji zvoka v dojenčkovi sobi, tudi če je zvok starševske enote izklopljen. Odlikuje jo tudi izjemen doseg, saj na prostem doseže do 330 metrov, v zaprtih prostorih pa do 50 metrov. lučko, lahko vklopite iz kateregakoli prostora v vašem domu.
Dodatna prednost varuške je pomirjujoča nočna lučka ter možnost nežnih uspavank, ki otroka pomirijo in mu pomagajo pri uspavanju. Na izbiro je 5 sproščujočih melodij, ki jih, prav tako kot lučko, lahko vklopite iz kateregakoli prostora v vašem domu.
Na voljo je tudi dvosmerna komunikacija, ki omogoča, da otroka pomirite na daljavo, saj dojenčke včasih potrebuje le zvok vašega pomirjujočega glasu. Z enim samim klikom se lahko z dojenčkom povežete iz vsakega prostora v stanovanju.
Otroška enota je opremljena s temperaturnim senzorjem, ki omogoča, da spremljate temperaturo v otroški sobi. Ker dojenček ne more nadzorovati svoje telesne temperature, ga že najmanjša sprememba v temperaturi prostora lahko vznemiri. Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vas bo s pomočjo digitalnega prikaza na starševski enoti nemudoma opozoril na vsako spremembo temperature v otroški sobi.

Elektronsko varuško odlikuje tehnologija DECT, ki zagotavlja popolno zasebnost ter delovanje brez motenj. Omenjena tehnologija preprečuje motnje, ki jih povzročajo druge oddajne naprave, kot so brezžični ali mobilni telefoni ter druge naprave. Varnost in zasebnost povezave omogoča šifriranje podatkov, zato boste svojega dojenčka zagotovo slišali samo vi.

Starševska enota je opremljena z opozorilom za slabo moč baterije ali izgubo dosega. Omogoča brezžično uporabo do 18 ur, preden jo je treba ponovno napolniti. Odločite se lahko za energijsko varčen način ECO MAX, ki zmanjša oddajno moč v otroški sobi. V tem načinu se enoti povežeta samo, ko se otrok oglasi. Varuška omogoča nastavitev optimalne ravni zvoka, zato ne boste zamudili nobenega hihitanja, smeha, kolcanja ali mrmranja.

Garancija: 1 leto

Uradna stran izdelka


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Doseg 330 m
Funkcionalnost (elektronska) varuška
Prenos Obojestranski
Starševska enota brez povezave da
Delovanje otroške enote brez e da
Melodija da
Zaslon da
Vrsta varuške DIGI
Vrsta baterije AA