Thermoval set grelna preproga 2,5 m2, 425 W + touch screen termostat

Znamka: Thermoval Naša številka: 983333

Brezplačna dostava

Thermoval set grelna preproga 2,5 m2, 425 W + touch screen termostat

Električna grelna preproga nove generacije Thermoval je odlična izbira za vzpostavitev talnega ogrevanja. Zasnovana s sodobno proizvodno tehnologijo zagotavlja najvišjo učinkovitost električnega talnega ogrevanja. Celoten opis

196.5

196,50 € vključno z DDV Redna cena: 202,25 €, Prihranite 5,75 € (2 %)

Naša številka: 983333

Predstavitev

Opis artikla

Grelna preproga Thermoval

Grelne preproge Thermoval definira enostaven in učinkovit dizajn, ki celostno in premišljeno zagotavlja možnost talnega ogrevanja v prostoru.

Izdelek je zasnovan na osnovi enožilnega grelnega kabla s povprečno debelino 3,5 mm, ki je pričvrščen po celotni dolžini mreže. Kabel ima izredno visoko mehansko trdnost zasnovano s sodobno proizvodno tehnologijo. Zaradi teh lastnosti grelna preproga zagotavlja najvišjo učinkovitost električnega talnega ogrevanja.

Priložen je priročen termostat z LED zaslonom na dotik, ki omogoča tako ročno nastavljanje temperature ogrevanja, tedenski program ter samo-diagnozo v primeru nedelovanja. Ima funkcijo vklop/izklop in LED indikator delovanja. Termostat je povezan s sobnim ter talnim tipalom temperature, ki je obdano s priročno zaščitno montažno cevjo iz teflona, s čimer preprečuje nenadzorovano upogibanje kablov in tipala.

western-digital

Prednosti talnega ogrevanja

Talno ogrevanje je način nizkotemperaturnega ogrevanja, s katerim udobno in neopazno dosežemo optimalno porazdelitev toplote v prostoru, kar bistveno vpliva na dobro počutje in udobje ljudi. Za dosego dobrega počutja pri ogrevanju je bistvenega pomena, da so tla topla, v višini glave pa je lahko temperatura nekoliko nižja. Prav to pa omogoča talno ogrevanje, ki kljub temu, da je običajno temperatura pri talnem ogrevanju malenkost nižja kot pri tradicionalnem ogrevanju, še vedno ohranja enako raven udobja.

western-digital

Vzpostavitev električnega talnega ogrevanja

Bistvenega pomena za dobro delovanje talnega ogrevanja je poskrbeti za izolacijo tal, na katera se namešča električno talno ogrevanje. Tako bomo namreč poskrbeli ne zgolj za bolj učinkovito ogrevanje, ampak tudi za občutno manjšo porabo energije. Sistem bo namreč bolj odziven ter bo tudi hitreje ogrel tla na temperaturo nastavljeno na termostatu.

Talno ogrevanje je primerna vrsta ogrevanja za vse prostore v stanovanju. Vgradnja grelne preproge je možna na vse vrste talnih oblog.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Nazivna napetost: 230 V
  • Moč: 425 W; 170 W/m2
  • Površina: 2,5 m2
  • Grelni element: enožilni kabel
  • Debelina enožilnega kabla: 3,5 mm
  • Dolžina napajalnega kabla: 2,5 m
  • Toplotna izolacija: poliamid + teflon
  • Podloga: Plastična mreža
  • Namestitev: V lepilo ali tanko betonsko plast

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Termostat da
Zmogljivost 425 W
Polagalna površina 2.5 m2