Thermoval grelna preproga 3,5 m2, 595 W, s Prestige Line Touch Screen termostatom

Znamka: Thermoval Naša številka: 1478431

Thermoval grelna preproga 3,5 m2, 595 W, s Prestige Line Touch Screen termostatom

Grelna preproga z močjo 595 W omogoča enostavno talno ogrevanje prostora. Priložen termostat z LED zaslonom na dotik. Celoten opis

224.29

229,76 € Vključno z DDV
224,29 €

Naša številka: 1478431

Predstavitev

Opis artikla

Thermoval grelna preproga 3,5 m2, 595 W, s Prestige Line Touch Screen termostatom


Grelna preproga Thermoval definira enostaven in učinkovit dizajn, ki celostno in premišljeno zagotavlja možnost talnega ogrevanja v prostoru.

Izdelek je zasnovan na osnovi enožilnega grelnega kabla s povprečno debelino 3,5 mm, ki je pričvrščen po celotni dolžini mreže. Kabel ima izredno visoko mehansko trdnost zasnovano s sodobno proizvodno tehnologijo. Zaradi teh lastnosti grelna preproga zagotavlja najvišjo učinkovitost električnega talnega ogrevanja.

Priložen je priročen termostat z LED zaslonom na dotik, ki omogoča tako ročno nastavljanje temperature ogrevanja, tedenski program ter samo-diagnozo v primeru nedelovanja. Ima funkcijo vklop/izklop in LED indikator delovanja. Termostat je povezan s sobnim ter talnim tipalom temperature, ki je obdano s priročno zaščitno montažno cevjo iz teflona, s čimer preprečuje nenadzorovano upogibanje kablov in tipala.

Thermoval grelna preproga 3,5 m2, 595 W, s Prestige Line Touch Screen termostatom

Prednosti talnega ogrevanja

Talno ogrevanje je način nizko-temperaturnega ogrevanja, s katerim udobno in neopazno dosežemo optimalno porazdelitev toplote v prostoru, kar bistveno vpliva na dobro počutje in udobje ljudi. Za dosego dobrega počutja pri ogrevanju je bistvenega pomena, da so tla topla, v višini glave pa je lahko temperatura nekoliko nižja. Prav to pa omogoča talno ogrevanje, ki kljub temu, da je običajno temperatura pri talnem ogrevanju malenkost nižja kot pri tradicionalnem ogrevanju, še vedno ohranja enako raven udobja.

Vzpostavitev električnega talnega ogrevanja

Bistvenega pomena za dobro delovanje talnega ogrevanja je poskrbeti za izolacijo tal, na katera se namešča električno talno ogrevanje. Tako bomo namreč poskrbeli ne zgolj za bolj učinkovito ogrevanje, ampak tudi za občutno manjšo porabo energije. Sistem bo namreč bolj odziven ter bo tudi hitreje ogrel tla na temperaturo nastavljeno na termostatu.

Talno ogrevanje je primerna vrsta ogrevanja za vse prostore v stanovanju. Vgradnja grelne preproge je možna na vse vrste talnih oblog.


Tehnične podrobnosti

Termostat: da
Moč: 595 W
Površina: 3,5 m2

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Termostat da
Zmogljivost 595 W
Polagalna površina 3.5 m2